NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kwalitatieve machines onder één dak
De ‘touch & saw’ bediening en de machinesoftware maken de Striebig Control 18 gebruiksvriendelijk en intelligent.

Kwalitatieve machines onder één dak

Elke zaakvoerder is op zoek naar de juiste investering voor zijn specifieke doeleinden en naar een zo compleet en flexibel mogelijk machinepark. Voor zoveel machines, is natuurlijk ook voldoende plaats nodig en net daar wringt wel eens het schoentje. Met de juiste verticale opdeelzaag, CNC-machine en kantenaanlijmmachine biedt Noblesse Benelux je een uiterst kwalitatieve, efficiënte en betaalbare werkplaats op een beperkt oppervlak. Met hun jarenlange ervaring in houtbewerkingsmachines, is Noblesse de betrouwbare partner voor elke schrijnwerkerij.

De Striebig Control 18 is de verticale zaagtechnologie van de toekomst.

Premium klasse

De Striebig Control 18 is de verticale zaagtechnologie van de toekomst. Met dit nieuwe model heeft Striebig zijn voorsprong nog verder uitgebouwd. De hoge automatiseringsgraad en de veelzijdige mogelijkheden van dit toestel maken dit het beste verticaal opdeelcenter ooit. Door de unieke ‘touch & saw’ bediening via het 12 inch touchscreen en de moderne machinesoftware is het beheer van de vele functies gebruiksvriendelijk, ergonomisch en intelligent. Geoptimaliseerde zaagplannen worden door de Control 18 volledig automatisch verwerkt. Jouw garantie voor functionaliteit en comfort.

Haal alle voordelen op het gebied van nesting in huis met het universele CNC Center Vitap K2 2.0.

De veiligste machines ter wereld

Zoals Striebig de referentie is voor verticale paneelzagen, is Altendorf de norm voor formaatzagen. Iedereen kent de F45-paneelzaag, de WA80-serie en de betaalbare, manueel te bedienen F25- formaatzaag die met succes zijn intrede maakte. Met deze hoogwaardige zagen lever je moeiteloos kwalitatief werk af.

De veiligheid van de werknemer komt altijd op de eerste plaats. Het is geen geheim dat er bij het werken met zaagmachines wel eens iets fout durft gaan. Daarom ontwikkelde Altendorf met de Hand Guard Singleflex en Twinflex de veiligste machines ter wereld. Hun gamma werd ondertussen uitgebreid met de Hand Guard Standard en de Hand Guard Performance. Deze omvatten een uniek optisch detectiesysteem met twee camera’s dat reageert nog voor er contact is met de handen. Zo garandeert de leverancier een optimale bescherming doorheen zijn gamma. De Hand Guard verzaagt alle materialen: van platen en massief hout (droog of nat) tot kunststof en aluminium. Deze machines worden geleverd met een 12 inch touchscreen op ooghoogte en de gebruiksvriendelijke Elmo Drive-sturing. Hierdoor verloopt het werken met de Hand Guardreeks van Altendorf nog efficiënter.

De vernieuwde uitstraling en digitale toepassingen van de Hebrock-collectie garanderen een eenvoudige en stabiele bediening.

De Bar Nesting revolutie

Met het universele CNC Center Vitap K2 2.0 haal je alle voordelen op het gebied van nesting in huis, maar dan zonder de limieten van bijvoorbeeld horizontaal boren. Een dubbel dynamisch transport met twee klemmen, een automatisch lineair magazijn en de mogelijkheid om machinaal langs vier zijden te kalibreren, bieden een ongeziene flexibiliteit. De machine kent een grote capaciteit op de Y-as, met panelen tot 1.250 millimeter.

Kantenlijmers Hebrock in een nieuw kleedje

Met een vernieuwd design, een 15 inch touchscreen en een snellere werking zit de Hebrock-collectie van Altendorf in een gloednieuw jasje. De machines garanderen een eenvoudige, zeer snelle en stabiele omstelling en bediening. Alle Hebrock-toestellen zijn standaard uitgerust met een PLC-sturing, een aanraakscherm en een optie voor een verwisselbare lijmbak voor EVA- of PUR-lijmen.

De F-serie heeft heel wat in huis. Op een lengte van slechts vier meter biedt deze machine een complete afwerking. De K-serie omvat dan weer een heel brede waaier aan mogelijkheden en voldoet aan de hoogste eisen. Alle machines uit de K-serie kunnen optioneel uitgerust worden met het Airtronic-aggregaat voor de laserkanten (nulvoeg). De ideale kantenaanlijmer voor de moderne schrijnwerkerij dus.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details