NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kwalitatieve deurbeslagcollecties en eigen maatwerk voor alu schrijnwerk
Hoogwaardig deurbeslag, op maat van elk project.

Kwalitatieve deurbeslagcollecties en eigen maatwerk voor alu schrijnwerk

“De Vlaamse schrijnwerker is veeleisend en dat is enkel positief, in de eerste plaats voor de eindklant.” Deze claim van Hervé Sagaert, zaakvoerder van Deceuninck-Deforce, kan tellen. Maar als iemand hier zicht op heeft, is het wel de leidende man van een meubelbeslagspecialist met ruim een halve eeuw op de teller. Zijn bedrijf spot niet enkel de tendens naar hoogwaardig beslag op maat van actuele en toekomstige uitdagingen, maar beantwoordt ze ook met oplossingsgerichte producten in verschillende domeinen.

Sinds 1969 is Deceuninck-Deforce een betrouwbare partner voor schrijnwerkers en meubelbouwers. Vooral hun oplossingsgerichte aanpak oogst al decennialang succes. Naast problemsolving en een drang om producten voortdurend te blijven verbeteren, zit ook deurbeslag diepgeworteld in het DNA van Deceuninck-Deforce. Zowel het team als het atelier spitsten zich daar de afgelopen jaren verder op toe. Het resultaat is een uitgebreid assortiment van deurbeslag in al zijn facetten.

Aluminium ramen en deuren stralen tijdloze klasse uit.

Schuifdeurbeslag en pivotsystemen

Of je (meubel)deuren nu schuiven of pivoteren: Deceuninck-Deforce heeft het juiste beslag in het aanbod. Voor pivotsystemen ontwikkelde het bedrijf zelfs een eigen collectie, om een hiaat in de markt te vullen. “Naast bestaande collecties zijn we gekend voor ons maatwerk. Een eigen collectie ontwerpen was dus perfect ‘ons ding’. Het maakt ons in België trouwens het enige aanspreekpunt voor gespecialiseerde en complexe pivotdeuren”, zegt Hervé Sagaert. “Onze ruime expertise en knowhow laat ook toe on the field support te leveren bij beslagen. Zo werken we mee aan een perfecte afwerking van a tot z.”

Ook in architecturaal beslag staat Deceuninck-Deforce sterk. Je ontdekt de exclusieve collectie aan meubeltrekkers en deurkrukken in de showroom. Een fysieke kennismaking is voor deurkrukken in het bijzonder belangrijk. Hervé Sagaert: “De meerwaardezoeker wil dat niet enkel gezien hebben, maar ook weten hoe die kwaliteitskruk in de hand ligt. Zo maken wij het verschil, samen met onze specialisatie in messing en andere speciale afwerkingen.”

Hervé en zijn team zijn ook partner van Sugatsune, een Japanse beslagspecialist die oplossingsgericht werkt, met een hoge afwerkingsgraad. “De Vlaamse schrijnwerker legt de lat terecht hoog. Japanse meubelbeslagfabrikanten zijn heel secuur en gaan erg ver in hun detaillering. Die match met onze doelgroep en leverancier Sugatsune is dus ideaal.”

Hervé Sagaert: “In België zijn we het enige aanspreekpunt voor gespecialiseerde en complexe pivotdeuren.”

Pioniers in ledverlichting

Na al die jaren blijft deurbeslag de grote sterkte van het West-Vlaamse bedrijf, maar daar stopt het niet. Al 15 jaar is Deceuninck-Deforce ook pionier in ledverlichting. Ze zagen een gat in de markt voor schrijnwerkers en gingen van start met hands-on cursussen en een systeem op maat van deze doelgroep. Je vindt in het verlichtingsassortiment specifieke oplossingen met een hoog installatiegemak, waar je geen expert in elektriciteit voor moet zijn. Plug-and-play, meer is het niet.

“De ledverlichting is een goede illustratie van de rode draad doorheen ons groeiverhaal: antwoorden bieden op de uitdagingen in de markt. Precies daarom geloven we zo sterk in ons eigen atelier. Daar geven we maatwerk vorm voor schrijnwerkers. Onze ‘kadre’ kaderdeuren en ‘skudor’ meubeldeuren in aluminium met steellook zijn 100 procent Belgisch en hoogwaardig afgewerkt. Onze onzichtbare scharnieren en dempingssysteem vallen in de smaak bij architecten. De steellook is beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en profielen, voortaan ook met een pivotsysteem. De vraag naar deze maatwerkoplossingen stijgt. Om klanten snel en accuraat te bedienen investeerden we in extra CNC-machines en zetten we voortdurend in op nieuwe mogelijkheden. Licht en rust in interieurs brengen met aluminium deursystemen op maat, daar houden we van”, besluit Hervé Sagaert.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details