Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Kristoff Ver Eecke – Director Division Acoustic Panels

Triplaco_Print_Acoustics_Pollet_Group_Waregem_04-kopiëren

17 september 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

1 . Architect at work Kortrijk 21-22 oktober 2021

A. Waarom? Eerste beurs waar Print Acoustics  by Triplaco terug aan deelneemt  na een bewogen lockdown periode is de Arch@work Kortrijk beurs op 21 en 22 Oktober. Architecten  en interieurontwerpers zijn de specifieke doelgroep  die  de akoestisch absorberende produkten  van ons bedrijf  integreren in  hun interieuroplossing naar bouwheren toe.

B. Welke produkten ? Op  de beurs 2021 wordt een volledig  nieuw gamma Bicoustics gelanceerd  waarbij een zwarte PET (50% postconsumer gerecycleerde vezels) viltplaat de kern vormt en diverse toplagen als HPL, Fineer en Massief eik zorgen voor
een zeer performant absorberend en esthetische produkt.

C. Doelstellingen ? Ons bedrijf wenst op Kortrijk in wereldpremière dit nieuw gamma voor te stellen. Belgische architecturale   produkten worden  immers wereldwijd  gesmaakt en het internationaliseren van het concept Arch@work is de voorbije jaren dan ook een win-win combinatie gebleken voor organisatie als voor deelneemde belgische bedrijven .

D. Wanneer geslaagde beurs? De beurs Arch@work zal voor ons bedrijf geslaagd zijn als we terug de dynamiek op onze stand mogen ervaren van enthousiaste architecten en ontwerpers die al met onze materialen gewerkt hebben of die onze produkten wensen te integreren in hun toekomstig project.  Traditiegewijs bouwen wij op een beperkte ruimte terug een akoestische belevingsruimte die door de stilte-ervaring van  zich zal doen spreken 

5. Design District Rotterdam 3-5 Nov 2021

A. Waarom? Print Acoustics  by Triplaco   heeft een Nederlandse accountmanager Akoestiek Dre de Bruijn aangeworven en wenst op deze markt met volledig gamma Akoestiek  een volwaardige plaats te veroveren in de projectmarkt binnen de 3 à 5 jaar. Deelname aan eeh hoogwaardige beurs als Design District in Rotterdam dat zich richt naar de nederlandse architecten  en interieurontwerpers  past in deze ambitie .  

B. Welke produkten ? Op  de beurs 2021 in Rotterdam wordt het volledig gamma voorgesteld met produkten die intussen wereldwijd in verschillende projecten al werd geïntegreerd werden. Grootste USP is de mogelijkheid van integratie van de produkten in kastwanden- vaste wanden en binendeurgehelen zodat een vloeiend totaalontwerp van de binnenruimte mogelijk is en tegelijk de nagalm van de menselijke nagalm gecorrigeerd wordt.

C. Doelstellingen ? Ons bedrijf wenst in Rotterdam contacten te leggen met architecten en ontwerpers die op korte termijn projecten hebben waarin ze onze producten willen integreren. Daarnaast wensen we ons bedrijf als fabrikant architecturale akoestische  produkten  te profileren en die als belgisch  bedrijf nu ook hen   als technische partner in Nederland  met  een lokale Nederlandse akoe specialist kan ondersteunen.

D. Wanneer geslaagde beurs? De beurs Design District  zal voor ons bedrijf geslaagd zijn als we positieve feedback krijgen van Nederlandse architecten en ontwerpers op onze totaaloplossing akoestiek- Decoratief .  Traditiegewijs bouwen wij  op deze beurs een  akoestische belevingsruimte om de bezoeker de  ‘look, feel & hear’ ervaring  mee te geven zodat ons product langer bijblijft.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details