NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Krachtige meerwaarde creëren met uitgebreide collectie

Krachtige meerwaarde creëren met uitgebreide collectie

Architecten, fabrikanten en verdelers staan dagelijks voor nieuwe uitdaging. Het optimaliseren en tijdig afleveren van hun projecten is daar één van. De nieuwe EGGER decoratieve collectie 2020-22 met nog meer kleuren, passende decors en ondersteunende diensten is daar het perfecte hulpmiddel voor. Met een gloednieuwe app ondersteunt EGGER de klanten maximaal.

Als specialist in op hout gebaseerde producten ontwikkelt EGGER het succesverhaal van hun decoratieve collectie. Doorheen de collectie loopt één rode lijn: de prestaties van hun klanten. Architecten, fabrikanten en verdelers werken met een compleet pakket voor het trendgericht ontwerpen van meubels en interieur.

Met deze nieuwe collectie 2020-22 kiest EGGER opnieuw voor een looptijd van drie jaar. Ongeveer dertig procent van de decorselectie zal veranderen. De succesvolle keuzes blijven en worden aangevuld met trends en frisse structuren. Ook nieuwe werkbladvarianten zullen aan de collectie toegevoegd worden. Voor het eerst biedt EGGER een set bijpassende decors en materialen aan voor de hele collectie. Dit betekent dat het volledige gamma verkrijgbaar is in spaan- en mdf-plaat, Eurolight lichtgewichtplaat, OSB Combiline en laminaat. Bovendien is de juiste kantenband, perfect afgestemd op het decor, de structuur en de glansgraad, mee beschikbaar. “We blijven trouw aan onze belofte van betrouwbaarheid en continuïteit aan onze klanten. Daarnaast volgen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet”, zegt Huber Höglauer, marketingmanager van EGGER.

Er zijn negen trendwerelden gecreëerd, gebaseerd op huidige en toekomstige interieurtrends.

 

Digitalisering

EGGER creëerde in de collectie negen trendwerelden onder het motto ConnectEmotion. Deze zijn gebaseerd op huidige en toekomstige trends. Daar zitten onder meer nieuwe texturen in die een interieur meer karakter en authenticiteit geven. Ook de uitgebreide selectie van werkbladen van 12 millimeter dikte is nieuw. Je vindt er reproducties van steen, beton, metaal, keramiek en hout. De materialen kan je bestellen bij Bouttens, officiële verdeler van EGGER in België.

Naast deze nieuwe collectie komt EGGER ook met een uitbreiding van hun diensten voor productondersteuning. Hiermee spelen ze in op de nood aan digitalisering en modern, professioneel klantenadvies. Met de EGGER-app heb je als klant onbeperkt toegang tot alle decors en productinformatie. Zo heb je de collectie altijd en overal bij de hand.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details