NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Krachtig hout in het interieur

Krachtig hout in het interieur

Natuurlijke ingrediënten, gebruiksgemak en een microporeuze structuur. Op die drie pijlers bouwt Osmo Holz en Color GmbG & Co.KG zijn productgamma voor de afwerking en verzorging van houten oppervlakken.

Een boom doet er meer dan honderd jaar over om een solide boom te worden. Osmo Holz en Color GmbH & Co.KG zet zich al even lang in om het kostbare hout maximaal te benutten als een waardevolle, natuurlijke grondstof. Jarenlange ervaring, met passie voor hout, professionalisme en functionaliteit als drijfveren.

Praktische voordelen voor de vakman

De meest voor de hand liggende troef voor de schrijnwerker of interieurbouwer is natuurlijk het gebruiksgemak. De oliën en wassen zijn eenvoudig aan te brengen. Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten wordt het houtoppervlak van buitenaf beschermd, maar ook van binnenuit. Terwijl de oliën het hout binnendringen, blijven de wassen op het oppervlak liggen. De twee componenten vormen samen een soort van ademende huid.

img_2878_x-kopieren

Osmo combineert de voordelen van olie en was voor houtoppervlakken.

 

Ook voor de eindklant maken de producten het dagelijks leven gemakkelijker. De behandelde oppervlakken zullen niet barsten, schilferen of afbladderen. En met de bijbehorende Osmo verzorgingsproducten is het reinigen en onderhouden van behandelde houtoppervlakken niet langer een uitdaging. Van gewoon dagelijks onderhoud tot het wegwerken van hardnekkige vlekken.

Het beste van twee werelden

Traditionele, op olie gebaseerde, afwerkingen beschermen het hout van binnenuit, zonder beschermend oppervlak tegen vloeistoffen. Een oppervlak dat behandeld is met water en lak biedt dan weer enkel bescherming van buitenaf, met een dikke laklaag. Osmo combineert de voordelen van beide technieken in een afwerking met olie en was. Zonder primer op het hout aan te brengen in een dunne laag. Een eenvoudige en snelle bescherming van je hout.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details