NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Knauf Discovery Days 2022: ontdek het programma!

Knauf Discovery Days 2022: ontdek het programma!

DE ONTDEKKINGSBEURS VOOR INNOVERENDE BOUW- EN RENOVATIETECHNIEKEN 

29 & 30 september 2022 | Tour & Taxis | GRATIS | Voor professionals 

Voor deze nieuwe en derde editie nodigt Knauf u uit op een beursbezoek in Tour & Taxis (Brussel). De ideale spot om zijn nieuwigheden in binnen- en buitenafwerking voor nieuwbouw en renovatie voor te stellen

Knauf Discovery Days is een beurs die volledig in het teken staat van isolatie-, afbouw- en afwerkingsmaterialen. Dit event waar renovatie- en bouwtechnieken uitgebreid aan bod komen, is een 100 % Knauf concept en enkel toegankelijk voor bouwspecialisten. 

VOOR ALLE BOUWPROFESSIONALS 

De uitdaging van het merk is zijn expertise in de kijker te zetten aan de hand van interactieve demonstraties, leerrijke seminaries en gepersonaliseerde adviezen. Meer dan 70 Knauf medewerkers en een uizonderlijke omgeving zijn de uitgelezen mix om onze laatste innoverende oplossingen te ontdekken en dit in een gemoedelijke en aangename sfeer. 

Gedurende twee dagen lang zal Knauf zijn vakkenis delen met een uitsluitend professioneel publiek zoals voorschrijvers, aannemers, bouwspecialisten, bouwmaterialenhandelaren en vele anderen. 

DEMO’S EN KNAUF ACADEMY SEMINARIES 

Tijdens de beurs kunt u persoonlijk advies krijgen en genieten van de vele belevingszones. Kom live demonstraties bijwonen door ervaren instructeurs. Zij laten u graag de Knauf producten zien, ter plekke toegepast. Geniet ook van interactieve thematische seminaries gegeven door het alomgekende Knauf Academy. 

NETWERKINGRUIMTES 

De Knauf Discovery Days zijn de ideale gelegenheid om uw diverse professionele contacten te ontmoeten en met hen te overleggen in een gezellige en aangepaste omgeving.  

Kortom, redenen genoeg om naar de Knauf Discovery Days te komen. En als klap op de vuurpijl, is er een gratis, onbeperkt buffet en drankjes. Profiteer van de cateringruimte om nieuwe energie op te doen na al deze unieke ervaringen. Het is een geweldige manier om zaken en plezier te combineren. 

PRAKTISCHE INFO 

De beurs is volledig gratis. Registreren kan via de website: www.knaufdiscovery.be

 Vergeet niet de specifieke inschrijvingscode “PRES2022” te gebruiken. 

Het evenement vindt plaats op donderdag 29 september van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag 30 september van 10.00 tot 18.00 uur met een VIP-avond tot 22.00 uur. 

Het adres: Tour & Taxis, Havenlaan, 1000 Brussel 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details