NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kleine, slimme helpers voor de binnenhuisarchitectuur
Een impressie van wat Keku® zoal kan doen.

Kleine, slimme helpers voor de binnenhuisarchitectuur

Omkeerbare binnenafwerking wordt steeds belangrijker. In het tijdperk van Smart Home moeten panelen snel installeerbaar en verwijderbaar zijn, zodat technici op elk moment gemakkelijk bij de stroom- en datakabels kunnen. En variabele panelen of inbouwmodules zijn ook van groot voordeel bij winkelinrichting, niet in laatste instantie om variatie in het ontwerp te kunnen aanbrengen. 

Flexibiliteit is hot. En juist hier tonen de handige Keku® inhaak-, opschuif- en dubbelbevestigingsfittingen van KUSANKE Beschlagtechnik hun unieke kracht. Zij creëren snel zeer stabiele verbindingen die bovendien in een handomdraai, zonder sterke manuele vaardigheden en zonder beschadiging weer teruggedraaid kunnen worden. Geen wonder dus dat Keku®-beslag zo populair is bij vele ambachtslieden en IT-technici en in de meubelindustrie.

Keku®-fittingen bestaan al meer dan 40 jaar. Zij zijn het resultaat van vele jaren ervaring in de meubel-, tentoonstellings- en contractbouw en zijn ontwikkeld door vakmensen uit de sector. De grote vraag is het beste bewijs van de gesmaakte kwaliteit van het beslag. Tot op heden heeft Häfele wereldwijd meer dan een half miljard fittingen verkocht. 

Steeds meer keuze

Vooral nu, in tijden van steeds strengere bouwvoorschiften, wordt het productgamma voortdurend aangevuld en verder ontwikkeld. Naast de “beslagklassiekers” vervoegen nieuwe Keku®-beslagstukken voor andere bevestigingsmethoden het steeds groeiende aanbod. Zo is er de Keku®-oppervlakteverbinder EH of EHS voor het ophangen van borstweringspanelen in vensterzones en lateipanelen in doorgangen. 

Ook nieuw in het assortiment zijn de Keku® EH-M en EHS-M fittingen van verenstaal, die voldoen aan hoge brandveiligheidseisen. De metalen fittingen zijn geschikt voor hoge belastingen en zijn grotendeels bestand tegen verontreiniging door chemische stoffen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details