NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De klant op nummer één

De klant op nummer één

Häfele, wereldspeler op het vlak van meubelbeslag en elektronische sluitsystemen, blikt tevreden terug op 2018. Prowood 2018 was een groot succes, ze publiceerden een nieuwe catalogus vol nieuwigheden en de eerste voorbereidingen voor de nieuwe showroom werden getroffen. Häfele is dan ook vastberaden om in 2019 op dit positief elan verder te gaan.

Axilo_comp300DPI kopiëren

Met Axilo is het mogelijk om sokkels op een ergonomische manier op verschillende hoogtes af te stellen, bijvoorbeeld tot 60 millimeter sokkelhoogte.

Een meer dan succesvolle Prowood-beurs

Frederic Versluys: “Voor ons was 2018 een heel succesvol jaar. Zo heeft onze aanwezigheid op Prowood ons opnieuw een boost gegeven. De stand werd heel goed gesmaakt en ook onze producten konden op heel wat positieve commentaar rekenen. Dat zal zich tonen tot ver in 2019. Voor de beurs hebben we ook een brochure gelanceerd, ‘Highlights 2018-2019’, die nog steeds verkrijgbaar is.”

Nieuwe catalogus ‘Meubelbeslag Techniek’

Ook de verschijning van de langverwachte catalogus ‘Meubelbeslag – Techniek’ was een hoogtepunt te noemen. De catalogus is verkrijgbaar in het Nederlands en het Frans en is zowel op papier als digitaal te bekijken. De digitale versie, te vinden op de website, is bovendien gelinkt aan de webshop. In het voorjaar 2019 komt het tweede deel van de catalogus uit. Dat deel zal focussen op design, onder andere meubelgrepen en verlichting. “Onze klanten schakelen soms moeilijk over naar het digitale, dus de gedrukte vorm heeft zeker nog zijn waarde. De catalogus, die dus uit twee delen zal bestaan, is nog dikker dan de vorige editie. In 2013 hadden we zo’n 2.700 bladzijden, nu doen we daar een honderdtal bladzijden bij.”

Te verwachten in 2019: een eigen showroom

2019 wordt voor Häfele het jaar waarin ze nog dichter bij de klant komen te staan, niet in het minst door een eigen showroom die in de loop van het jaar wordt geopend. “Nu worden producten persoonlijk voorgesteld door vertegenwoordigers. Dat blijft zo, maar de showroom zal bijkomende inspiratie bieden, ideeën scheppen en nieuwe contacten met onze specialisten mogelijk maken. Op termijn is het de bedoeling om er demonstraties, workshops en events te organiseren.”

Axilo in de kijker

Beurzen zijn voor Häfele uitgelezen momenten om in contact te komen met de klanten. In mei staan er alvast twee vooraanstaande beurzen op de planning: ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 9 en 10 mei en Interzum in Keulen op 21 mei. “Op beide beurzen hebben we al verschillende keren gestaan. Interzum is meer internationaal en daar trekt Häfele worldwide het voortouw. Op ARCHITECT@WORK zal het succesvolle sokkelafstelsysteem Axilo gedemonstreerd worden. Dat is geen splinternieuw product, maar het is zo innovatief dat we het zeker nog eens onder de aandacht willen brengen. Met een bijhorend hulpstuk is het mogelijk om sokkels op verschillende hoogtes af te stellen op een ergonomische manier. Je zal bijvoorbeeld tot 60 millimeter sokkelhoogte kunnen werken. Met de bijhorende tool kan je dan toch de sokkel afstellen, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld een schroevendraaier. Die hoogte beïnvloedt ook de designlijnen waar ontwerpers zich aan moeten houden. Door Axilo zijn er op dat vlak dus meer mogelijkheden.”

Het wordt dus opnieuw een druk jaar voor Häfele. “We zullen ook dit jaar niet stilzitten. Het wordt een spannend jaar waarin de interactie met onze klanten een nieuwe dimensie zal krijgen.” 

Tekst: Charlotte Fouquet   Beeld: Häfele
Uitgelichte afbeelding: 
“Onze stand op Prowood werd heel goed gesmaakt en ook onze producten konden op heel wat positieve commentaar rekenen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details