NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Keramisch plaatmateriaal in alle geuren en kleuren

Keramisch plaatmateriaal in alle geuren en kleuren

Maatwerk voor keukens en badkamers, daar zet Ligne Pierre uit Boortmeerbeek op in. Het bedrijf speelt snel in op nieuwe trends, zoals bijvoorbeeld het gebruik van groot keramisch plaatmateriaal in badkamers.

In keukens worden deze grotere keramische platen reeds ingezet, bijvoorbeeld voor werkbladen. Bij badkamers is dat een nieuwere trend, als alternatief voor de gangbare tegels. Carl Serry van Ligne Pierre: “Het materiaal is identiek, de uitvoering volledig anders. Een grote plaat zorgt er immers voor dat quasi geen voegen zichtbaar zijn. Het is zelfs mogelijk een volledige hoogte en breedte van een douche met één plaat te realiseren.”

Puur vakmanschap
Het oog wil ook wat. Een eerder cliché-uitspraak die hier wel van toepassing is. In plaats van te werken met een aantal tegels om een oppervlak af te werken, kan het met misschien één grote plaat van 260 x 120 cm. De plaatsing van beide methodes is uiteraard verschillend. Een tegel is dankzij het kleinere formaat en dus lagere gewicht makkelijker om te hanteren. Serry: “De montage van plaatmateriaal van 260 x 120 cm is precisiewerk. Het moet meteen juist zijn. De gehele plaat moet verlijmd worden, die haal je niet zomaar terug van de muur om opnieuw te proberen. Een service die we met Ligne Pierre bieden betreft het kant-en-klaar leveren op maat zodanig dat de mensen die het plaatmateriaal installeren zich enkel daarop moeten concentreren.” 

Keramisch plaatmateriaal
Groot plaatmateriaal vindt nu ook zijn weg naar badkamers.

Uitgebreide keuze
Ligne Pierre werkt samen met verschillende fabrikanten van keramisch plaatmateriaal. Allemaal beschikken ze over een ruim aanbod afwerkingen en kleuren. “We merken dat marmerimitaties populair zijn en blijven”, geeft Serry aan. “Elke klant vindt wel zijn ding.”   

Tekst: Tom Rampelbergh  Beeld: Ligne Pierre

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details