NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kennismaken met allround software
De stand van PaletteCAD ontworpen met de eigen software.

Kennismaken met allround software

Groei zet door in beurs en team

Natuurlijk kan PaletteCAD niet ontbreken op vakbeurs HoutPro+. Het is nu eenmaal de meest gebruikte CAD/CAM-combinatie in de interieurbouw. De stand biedt bezoekers de kans om de software te leren kennen en de professionals van het bedrijf te bevragen.

Jeroen Smeets: “We hebben dit jaar een grotere stand dan gebruikelijk en kijken erg uit naar de beurs. Ons team is ook groter, we zijn met negen mensen aanwezig en kunnen niet wachten om ons programma te laten zien aan iedereen de langsloopt.”

Het team van de softwarespecialist.

Vertrouwen van machineleveranciers

HoutPro+ is voor PalatteCAD een ideaal platform, omdat de software van het bedrijf werkt met alle machines die hier te zien zijn. “Eigenlijk sluiten we aan bij alle leveranciers. Dat de koppeling met machines erg goed werkt en de werkvoorbereiding voor de klant vereenvoudigd is, is ook de reden dat veel machineleveranciers enthousiast over ons zijn.”

Dit jaar heeft PaletteCAD drie presentatietafels en extra werkplekken waarop het programma te zien is. Jeroen: “We hebben dit keer ook een balie, waar mensen iets kunnen komen drinken. We vinden het erg gezellig als klanten even blijven hangen voor een drankje en om met ons te kletsen. Ook de VR-showroom zal er weer staan, zodat bezoekers live kunnen ervaren hoe de VR-bril werkt.”

Printscreen PaletteCAD.

Allround en ook vrije vormen tekenen

De software zelf is niet ingrijpend veranderd, maar blijft zich wel ontwikkelen. “Op detailniveau werken we eraan om het programma allround nog verder te verbeteren. Ik denk dat gebruiksgemak heel belangrijk blijft. Hierin onderscheiden wij ons. Ons programma is heel goed aan te leren, ook zonder ervaring met computers en tekenen. Daarnaast is het niet alleen een kastenprogramma, maar heel breed georiënteerd. Je kan er complete interieurinrichtingen productieklaar mee ontwerpen. Hele woningrenovaties, winkel- en kantoorinrichtingen, buitenruimtes en standbouw met rondwerk, het is allemaal mogelijk. Een gehoorde misvatting is dat je in ons systeem niet gemakkelijk vrijevorm bladen en schenkels voor balies, tafels of zelfs scheepsinterieur uit kan tekenen, dat kan dus zeker wel.”

Daarnaast denkt PaletteCAD mee met de gebruikers en levert het maatwerk. “We kijken per klant waar hij behoefte aan heeft, zowel met betrekking tot de bibliotheek, machine-aansturing en training. Elke klant werkt anders en bij onze klanten is iedere situatie ook anders. Een gereedschap kan zich bijvoorbeeld anders gedragen bij andere plaatmaterialen, -bewerkingen of -doeleinden. Hier stellen wij onze CAM-koppeling op in.” 

Dit jaar heeft PaletteCAD nog meer ruimte ter beschikking.

Ondertussen blijft PaletteCAD groeien. “De afgelopen twee weken hebben we weer extra mensen aangenomen. Eerst staken we onze energie enkel in goede service. Dit hoofddoel blijft, maar de nieuwe personeelsleden zijn verkopers, zodat we iedereen die geïnteresseerd is, nu ook beter kunnen bedienen. Hier zijn we heel blij mee.” 

Hal 6 – STAND 6502.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details