NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kantenbandspecialist verovert ook de maatwerkmarkt
Naast een complete ondersteuning ter plaatse, bij Ostermann België, kan een professionele klant het maatwerk ook volledig online configureren en bestellen. Voor een home office bijvoorbeeld.

Kantenbandspecialist verovert ook de maatwerkmarkt

Van oorsprong Duits maar ondertussen ook vele jaren een referentie op de Belgische markt: Ostermann België is een vertrouwde partner voor de interieurbouwer. Om te blijven voldoen aan de vragen van de markt evolueert Ostermann mee. Na uitbreiding van het gamma met beslag groeit de verdeler nu ook door in het segment van het maatwerk. Van rolluiken en glasramen tot fronten en schuiflades op maat. 

Ostermann is al sinds lang specialist van kantenband in België. Met een uitgebreid gamma en een grote stock in alle soorten materialen – ABS, melamine en fineer – heeft de verdeler voor elke toepassing de juiste oplossing. “Bovendien kunnen we zeer individueel werken”, zegt Alain van der Kuylen. “Naast het meeste aantal kleuren in de markt hebben we alle breedtes en zijn perfect afgestemd naar de plaatmaterialen. We leveren op breedte vanaf één meter. En ons gamma blijft evolueren. Zo richten we ons meer en meer op typisch Belgische merken. Die regionale spelers worden gewaardeerd door de vakman. Vanuit de industrie zijn we dan weer een geliefde partner door onze vooruitstrevendheid in het ondersteunen van nieuwe technologieën zoals de nulvoegkanten.”

BeLux Manager Alain van der Kuylen.

Niet enkel het assortiment binnen de kantenbanden evolueert. Ostermann België trekt zijn aanbod ook verder open. Naast onze activiteiten van kantenband kan de schrijnwerker bij ons een volledig gamma van producten verkrijgen welke hij gebruikt in zijn atelier. Daarom werd ook beslag een belangrijke pijler in het gamma. “We zijn één  van de grootste voorraadhouders van Grass en Hettich in de Benelux”, benadrukt Alain.

Maatwerk met meerwaarde

In de Belgische markt is maatwerk aanleveren een gewaardeerde service. Tegenwoordig leveren ze snel en nauwkeurig maatwerk zoals rolluiken, glasramen, werkbladen, fronten, schuiflades, … Een heel team aan ervaren medewerkers staat klaar om individuele plannen uit te werken voor de interieurbouwer. 

Alain: “Naast een complete ondersteuning ter plaatse, bij Ostermann België, kan een professionele klant het maatwerk ook volledig online configureren en bestellen. Terwijl ze alles digitaal samenstellen, behouden ze een duidelijk zicht op de kostprijs. Dat vereenvoudigt hun eigen bedrijfsvoering op een heel praktische manier. Onze doelstelling is om ons serviceniveau te optimaliseren, zowel in onze online shop alsook de producten op zich. Om de professional zo iedere keer weer nog beter te bedienen.”

In de Belgische markt is maatwerk aanleveren een gewaardeerde service. Het geeft interieurbouwers meer creatieve vrijheid voor verrassende resultaten.

Een blik op de toekomst

Naast een ruim aanbod staat Ostermann gekend voor zijn sterke technische ondersteuning. Dat is enkel mogelijk met een schare specialisten in elk relevant vakgebied. Experts op het vlak van lijmen, verlichting, beslag, … vormen een veelzijdig team dat al je praktische en technische vragen beantwoordt. “Service blijft een speerpunt van Ostermann België, ook in de toekomst”, gaat van der Kuylen verder. “Daarom willen we onze teams nog verder uitbreiden, met andere en meer specialisaties. Bovendien plannen  we midden 2023 nieuwe gebouwen op te richten  op onze site. Het bestaande bedrijfspand gaat tegen de grond. We trekken een moderne nieuwbouw op met meer capaciteit en meer mogelijkheden . Ja, we geloven dus volop in de Belgische toekomst van ons bedrijf.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details