NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kantenbanden voor elke toepassing
Bij Robaco vind je uitvoeringen in alle gangbare soorten fineer.

Kantenbanden voor elke toepassing

De toepassing van fineer vereist natuurlijk ook bijpassende kantenbanden. En precies op dat vlak maakt Robaco het verschil met een grote voorraad van hoogkwalitatieve producten die een perfecte afwerking mogelijk maken. 

Als geliefd partner van de houtverwerkende industrie werkt Robaco continu aan een verdere uitbreiding en optimalisatie van het aanbod. “Vakmensen vinden bij ons alles wat ze nodig hebben om hoogwaardige creaties te realiseren”, aldus gedelegeerd bestuurder Bruno Vermote. “Kantenbanden vormen een erg belangrijk productsegment. Ook daar werken we uitsluitend samen  met topproducenten die de trends op de voet volgen. Belangrijk is dat we zelf een enorm grote voorraad aanleggen, waardoor we meestal binnen de 24 uur de gewenste kantenband kunnen leveren. En dit in alle maten en uitvoeringen, want naast ABS- en PP-types kan je bij ons ook terecht voor fineer- en overlakbare kanten.”

De standaard kantenbanden worden geschuurd aangeboden, maar kunnen ook worden gekleurd.

Robaco houdt er een erg uitgebreid aanbod van fineerkanten op na. Volgens commercial sales Sophie Bogaert is dat de logica zelve. “Fineer is een materiaal waarvoor de interesse alleen maar toeneemt. Er bestaan zoveel soorten hout dat er voor elk interieur wel mogelijkheden zijn om fineer toe te passen. De natuurlijke schoonheid zorgt voor een uniek, warm en duurzaam eindresultaat. Weliswaar is hiertoe een combinatie van vakmanschap en hoogkwalitatief materiaal vereist. Met zijn kantenbanden speelt Robaco daar een cruciale rol. Bij ons kan je rekenen op uitvoeringen in alle gangbare soorten fineer. De standaardversies worden geschuurd aangeboden. Het volstaat om deze eventueel met transparante lak te behandelen, maar ook kleuren met speciale oliën behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben we gerookte fineer, meestal eik. Last but not least zijn er de types met 3D structuren, zoals imitaties van zandstralen, zaagsnedes of houtwormstructuur.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details