Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Producten

Kantenband voor nieuwe Fenix NTM-platen

Het aanbod van platen verandert continu. Niet verwonderlijk dat op Interzum verschillende nieuwigheden werden voorgesteld. Meest in het oog springend, waren de nieuwe kleuren van de supermatte Fenix NTM-oppervlakken. Het gaat om innovaties van Arpa Industriale, die in België door Ostermann uit Liedekerke worden aangeboden. Met exotische namen als Giallo Kashmir, Verde Brac, Rosso Askja, […]

ostermann_pf_excellent_matt-kopieren

20 maart 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het aanbod van platen verandert continu. Niet verwonderlijk dat op Interzum verschillende nieuwigheden werden voorgesteld. Meest in het oog springend, waren de nieuwe kleuren van de supermatte Fenix NTM-oppervlakken. Het gaat om innovaties van Arpa Industriale, die in België door Ostermann uit Liedekerke worden aangeboden.

Met exotische namen als Giallo Kashmir, Verde Brac, Rosso Askja, Azzurro Naxos en Bianco Dover zullen de nieuwe kleuren van Arpa Industriale zonder twijfel het creatieve brein van menig interieur-, keuken- en meubelbouwer prikkelen. En niet zonder reden, want de Italiaanse plaatfabrikant Arpa Industriale overtrof zichzelf. “De NTM-collectie is extreem mat”, vertelt Alain van der Kuylen, directeur van Ostermann. “De combinatie van trendy kleuren en het zachte, haast fluweelachtige oppervlak dat bijzonder bestand is tegen vingerafdrukken, maakt er unieke producten van. Tijdens Interzum 2019 waren de reacties unaniem positief. Intussen zijn de eerste plaatoppervlakken op de markt gelanceerd.”

Onder de naam Excellent Mat lanceert Ostermann vijf kanten in de nieuwe kleuren van Arpa Industriale

 

Nieuwe oppervlakte

Om aan de toenemende vraag naar kanten met een extreem matte uitstraling te voldoen, heeft Ostermann zelf nieuwe oppervlakken met de NTM-collectie ontwikkeld. “Onder de naam Excellent Mat lanceren we vijf kanten in de nieuwe kleuren van Arpa Industriale”, aldus Alain van der Kuylen. “Met hun extreem matte oppervlak passen ze qua glansgraad en qua kleur perfect bij de nieuwe oppervlakken van Arpa Industriale. Uiteraard bieden we ook de passende kanten bij de bestaande oppervlakken van de Fenix NTM-collectie. Samen met de vijf noviteiten zijn er in totaal twintig kanten met het oppervlak Excellent Mat verkrijgbaar.”

Deze twintig kanten zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar in de standaard afmetingen 23, 33 en 43 x 1 millimeter. Bovendien zijn verschillende kleuren ook in een dikte van 2 millimeter beschikbaar. “Natuurlijk kan je bij ons terecht voor nog vele andere kantenbanden”, zegt van der Kuylen. “In ons magazijn in Bocholt hebben we ongeveer 60.000 referenties. Dit in materialen als ABS, melamine, acryl, aluminium en fineer. In breedtes tot 100 millimeter en in verschillende diktes.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details