NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kanten in maritieme blauwtinten
Ostermann levert ABS-kanten in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 op 1 of 2 milimeter vanaf één meter.

Kanten in maritieme blauwtinten

De kleur blauw staat voor rust, vertrouwen en intelligentie. Twee jaar geleden heeft kleureninstituut Pantone de kleur Classic Blue als “Color of the Year” benoemd. De maritieme, feelgood kleur is nu een van de meestgevraagde trendkleuren in de meubelbouw. Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad. 

Volgens verschillende studies is blauw voor veel mensen wereldwijd de lievelingskleur. De kleur herinnert aan de blauwe hemel of de zee. Een blauwe ruimte wordt vaak als ontspannend en rustgevend ervaren. Reden genoeg om de populaire kleur veelzijdig in de meubelbouw toe te passen. In het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer de passende kanten. Alleen al in de afmeting 23 op 2 millimeter kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij de totaalvakhandel kiezen uit circa tachtig blauwe varianten. De experts van Ostermann stellen tien geselecteerde kanten voor op op hun website met #Highlights07. 

De kleur blauw combineren

Alpenmeer, Mauritiusblauw, Rhodosblauw, Atlantische Oceaan, … de namen van de kanten geven je al zin in de volgende vakantie. Het scala van de blauwe kanten varieert van ingetogen blauwgrijs naar zuiver ultramarijn tot maritieme oceaan- en petrolnuances. Verschillende blauwtinten zijn goed met elkaar te combineren, maar maak het niet te bont. Binnen een kleurtoon kan je zeker variëren. Gecombineerd met een lichtere of donkere tint krijgt het interieur net dat beetje extra. Wie graag sterk uiteenlopende blauwtinten in één interieur wil combineren, kan ervoor kiezen om ze samen te brengen met lichte houtsoorten of klassiek wit, zoals in de Scandinavische woonstijl. 

Van miniperl naar excellent mat

Binnen de verschillende stijlen kan je ook verschillende structuren gebruiken. Wie van klassiek houdt, kiest voor een miniperl-oppervlak. Voor het vormgeven van moderne meubels is er ook Excellent Mat. Verder zijn talrijke andere oppervlaktestructuren verkrijgbaar, zoals de discrete veloursstructuur of de zachte, matte microstructuur. 

Alle kanten direct uit voorraad leverbaar

Ostermann levert ABS-kanten in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 op 1 of 2 milimeter vanaf één meter. Bovendien kunnen de kanten op verzoek in elke gewenste breedte tot 100 millimeter gesneden worden. Kantbewerkingen, zoals het voorlijmen met smeltlijm, het aanbrengen van een veer of het aanbrengen van een functionele laag voor de moderne nulvoeg-technologie, zijn geen enkel probleem. Alle voor 16 uur bestelde voorraadartikelen worden door Ostermann nog dezelfde dag verstuurd. 

Alles uit één hand

Met service, veelvoud en snelheid is OSTERMANN dé vakhandel voor keuken-, meubel,- en interieurbouw. Bij OSTERMANN vindt u naast het grootste kantenassortiment van Europa ook meubelbeslag van Hettich en Grass, meubelverlichting, meubelgrepen of innovatieve design oppervlakken en decoratieve wandbekleding. Bovendien vindt u bij ons een uitgebreid assortiment lijmen en reinigingsmiddelen – alles van één leverancier. aar dat is nog lang niet alles: tot onze uitgebreide service hoort ook het kant-en-klaar op maat confectioneren van verschillende meubelelementen, zoals schuifdeuren, aluminium kaders, meubelfronten of lades op maat.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details