Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Kantenband

Kanten die perfect aansluiten

Kavec-11
Kavec levert voorgespannen kanten van 2 millimeter, 1 millimeter en 0,8 millimeter.

Tekst | Hanne Verhaegen

Beeld | Kavec

18 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De kroon op jouw maatwerk

​Hoogstaand maatmeubilair begint bij goed afgewerkt plaatmateriaal. Kavec in Oudsbergen specialiseert zich in ABS-kanten, fineer en overschilderbare kantenbanden. Met het uitgebreide assortiment biedt deze partner met kennis van zaken een passende kant voor elke plaat.

Kavec levert voorgespannen kanten van 2 millimeter, 1 millimeter en 0,8 millimeter die perfect aansluiten op de plaat. Zo wordt de naad tot een minimum beperkt. De onderbouw van de kant is qua kleur volledig afgestemd op de kleur van de toplaag, wat resulteert in een mooier freesbeeld. ABS-kanten hebben bovendien een laag sterolgehalte. Dat biedt een gezondheidsvoordeel en komt de standtijd van de freesmessen op de kantenbandmachine ten goede. Die kwaliteitsgarantie vindt Kavec bij Duitse kantenspecialist G+K Profil, een familiebedrijf dat sinds 1989 topproducten in de markt zet.

Persoonlijke service in een oogwenk

Bij Kavec gaat hoogwaardige kwaliteit hand in hand met smetteloze service. Kleur, afmeting of termijn: wat de uitdaging ook is, Kavec verlegt grenzen om de vraag te beantwoorden. Met meer dan duizend kleuren op voorraad slaagt Kavec er in de meeste gevallen in om binnen 24 uur de passende kantenband te leveren. Lukt dat niet, stelt het bedrijf een bijpassende kleur voor of laat het een kleur op maat maken. Door de persoonlijke aanpak van Kavec vertrouwen tal van afnemers al hun kanten-vraagstukken zonder aarzeling toe aan de distributeur. Met de Jowatt-lijmen en Riepe-reinigingsproducten in het gamma garandeert Kavec een totaalservice.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details