NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Jouw keuze in geluid

Jouw keuze in geluid

Met de akoestische plafond- of wandoplossingen van Rockfon creëer je een aangename ruimte waar geluid volledig tot zijn recht komt en geen storende factor is.

Rockfon biedt een totaaloplossing van plafondplaten en ophangsystemen. “Onze oplossingen zijn licht van gewicht en uiterst makkelijk te monteren. Elk product heeft gedetailleerde en duidelijke instructies. Montage wordt zo echt een kinderspel”, klinkt het bij Rockfon. Het bedrijf helpt je trouwens om je project op schema en binnen het budget uit te voeren. Zo ben je zeker van een vlotte installatie. “Met ons betrouwbaar distributienetwerk kan je rekenen op een vlotte levertermijn. Zit je tijdens de installatie nog met vragen, dan staat de klantendienst voor je klaar.”

De plafondplaten zijn licht in gewicht en makkelijk te installeren dankzij stapsgewijze handleidingen.

Van nature duurzaam

De producten van Rockfon zijn gemaakt van vulkanisch gesteente. Zo is installatie al mogelijk nog voor het gebouw weerbestendig is. “Met andere woorden, bij temperaturen tussen de nul en veertig graden Celsius. En dit zonder risico op verzakking en zonder acclimatisatie”, lichten ze bij Rockfon toe. De plafond- of wandplaten zijn gemaakt van rotswol en smelten of branden niet. Rotswol of steenwol weerstaat namelijk makkelijk temperaturen tot 1.177 graden Celsius. Bovendien zijn ze hygiënisch en bestand tegen schimmels en bacteriën. Verder zijn ze ook dimensiestabiel tot honderd procent relatieve luchtvochtigheid, wat bijdraagt tot veilige en gezonde gebouwen.

Op Rockfons website vind je alle testrapporten en inzichtelijke informatie over de bijdrage van de producten aan duurzaamheidscertificeringen, zoals BREEAM® en LEED®. Gebruikte materialen van rotswol kunnen gerecycleerd worden tot hoogwaardige nieuwe producten door middel van het recycleerprogramma Rockcycle®.

Met het nieuwe kleurenpalet Colors of Wellbeing maak je unieke combinaties en ontwerpen voor eender welke ruimte.

Compleet systeemplafond

Naast de plafondplaten van rotswol biedt Rockfon ook de ophangsystemen en toebehoren van Chicago Metallic™ aan. “Zo creëer je een compleet systeemplafond volledig naar eigen wens. Het ophangsysteem in de nieuwe kleur Mat Wit 11 is verkrijgbaar zonder meerprijs”, aldus Rockfon. Hiermee til je eenvoudig elk plafond naar een hoger niveau. Chicago Metallic™ is trouwens een product van eigen bodem, afkomstig van de fabriek in Wijnegem.

Voor je plafond heb je bij Rockfon een ruime keuze aan producten in verschillende prijsklassen en met diverse kleuren, texturen en stijlen. Kies voor een functioneel systeemplafond met eenvoudig uitneembare plafondplaten of ga voor een luxueuze uitstraling met een verdekt ophangsysteem. De akoestische plafondeilanden en geluidsschermen passen perfect in een industrieel interieur of op plekken waar een verlaagd plafond geen optie is.

Colours of Wellbeing

In februari 2021 introduceert Rockfon de Colours of Wellbeing: een vernieuwd assortiment gekleurde plafondplaten. De 34 Rockfon Color-all® kleuren werden samen met internationale kleurenexperts geselecteerd en sluiten aan bij de moderne designtrends.

Het nieuwe kleurenpalet bestaat uit natuurlijke kleuren en grijstinten die perfect met elkaar mixen en matchen. Met de plafondplaten creëer je kleurencombinaties en ontwerpen waarmee je een eigen unieke stempel op de ruimte drukt. Met het ophangsysteem in de bijpassende kleur en met een moderne, matte afwerking, ontstaat een samenhangend en egaal geheel. De kleuren zijn onderverdeeld in vier verschillende kleurengroepen. Elk met een eigen effect op jouw gemoed. Blauw geeft rust, groen levert creativiteit, geel biedt zelfvertrouwen en rood staat voor kracht    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details