NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Jongste generatie kantenlijmers

Jongste generatie kantenlijmers

Ervaring, traditie, specialisatie en service. Dat zijn de kernwoorden die de werking van Noblesse Benelux omschrijven. Al 65 jaar biedt het bedrijf kwalitatieve houtbewerkingsmachines. Wat de kantenlijmers betreft, geloven ze resoluut in het aanbod van Hebrock, dat onlangs de nieuwe generatie kantenlijmers voorstelde.

Een succesverhaal

Al sinds 1953 is Noblesse Benelux actief in de houtverwerkingssector. Werner Kennes, Sales Manager: “De Hebrock-producten verdelen we sinds 2011. Dat bleek al snel een schot in de roos. Doordat onze leveranciers zich slechts in één of twee soorten machines specialiseren, weten we dat er bij hen een diepgaande expertise voorhanden is. En dat uit zich in hun aanbod.”

Nieuwe generatie kantenlijmers

Na de overname van Hebrock door de Altendorf Group in 2018, werden op de Ligna-beurs in 2019 de nieuwe generatie kantenlijmers voorgesteld.

De nieuwe machines hebben tal van nieuwe mogelijkheden en opties.

 

Niet alleen kregen de machines een nieuw design en een nieuw touchscreen, ze beschikken ook over tal van nieuwe mogelijkheden en opties, zoals de nieuwe radiusschraper met een multitool R1/R2, een barcode-scanner, een additionele luchtkussentafel, PUR Box, …

Werner Kennes: “Hebrock-kantenlijmers zijn compacte machines, maar met een complete afwerkingslijn en zeer eenvoudig in bediening. De standaardmachines werken nog met een gewone lijmbak, voor het aanbrengen van EVA- en PUR-lijmen. Daarnaast is er de Airtronic die de mogelijkheid biedt om via warme lucht laserkanten aan te brengen. Die mogelijkheden staan trouwens altijd samen op één machine. Met een korte insteltijd kan je switchen tussen de verschillende technieken.”

Technische Dagen

Klanten zijn  altijd welkom in de showroom in Londerzeel, voor uitgebreide demonstraties van de Hebrock- en andere machines. Ook demo’s bij de klant zijn een optie. Werner Kennes: “Dit najaar organiseren we bovendien onze Technische Dagen, waarop onze klanten alle machines kunnen leren kennen. Iedereen welkom!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details