NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Je maatwerk automatiseren met een all-in-onesoftware
Widooca 20, met een nieuwe dynamische look én een module voor binnendeuren.

Je maatwerk automatiseren met een all-in-onesoftware

Goede software is daarbij geen overbodige luxe. Widooca biedt met zijn CAD/CAM-software een totaaloplossing voor de automatisatie en de optimalisatie van de verschillende productiestappen binnen je bedrijf.

De nieuwe versie widooca 20 biedt alles wat je nodig hebt om je maatwerk te automatiseren. Vanuit eenzelfde softwarepakket ontwerp je op maat, maak je een prijsberekening, print je de nodige bestellijsten en stuur je de machines aan. En er is meer. Dankzij een pak nieuwe features in deze laatste versie werk je nog sneller en efficiënter.

Ten eerste werd de interface volledig omgegooid en kreeg alles een logische plek. Dat geeft widooca een zeer dynamische look. De overzichtelijke projectstappen loodsen je vlot door het proces van offerte en orderbevestiging over productieproces tot levering en facturatie. En dit alles netjes samen gegroepeerd. Daarnaast is het aanpassen van een module ontzettend eenvoudig. Zoek je de eigenschappen van een onderdeel? Klik erop en ze verschijnen meteen. De compatibiliteit met forthCAD 3D is ook aanzienlijk verbeterd. Je hoeft enkel je bestand te exporteren en de onderdelen staan automatisch op de juiste plaats. Zo maak je in een handomdraai een 3D-plan tot in de kleinste details. Tot slot zorgen de nieuwe tools voor productieopvolging en -controle ervoor dat de gescande onderdelen automatisch uit de picklijst verdwijnen. Je levert dus nooit meer een onvolledige bestelling af.

De binnendeuren komen eraan

Een simpele analyse van vraag en aanbod, meer was er niet nodig om de ontwikkeling van een configuratie voor binnendeuren op te starten. Zodoende biedt widooca nu ook de mogelijkheid tot optimalisatie en automatisatie van de productie van deurbladen en kaderonderdelen. Kaderwerk in massief hout of plaatmateriaal, onzichtbare scharnieren, zij- en/of bovenlicht,… Het kan allemaal en zoals steeds alles op maat en naar wens van de producent.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details