Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

IVC LayRed® 55, revolutionaire renovatievloer

header-IVC-INTIRIO2019_2-kopiëren

30 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Luxevinyl met geïntegreerde ondervloer is 100% Belgische innovatie

Als vaste partner van vloerprofessionals, verrast IVC Group straks met IVC LayRed® 55. Deze ultracompacte renovatievloer met geïntegreerde ondervloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Deze luxevinylvloer – 100% ontwikkeld en geproduceerd in België – combineert als geen ander sterkte met stilte en comfort.

IVC LayRed® 55 heet de nieuwste innovatie van IVC Group die dit voorjaar (maart-april) op de markt wordt gebracht. Deze renovatievriendelijke vloer met een opvallende rode achterkant is supersterk en toch aangenaam zacht en stil. Daarmee brengt IVC Group luxedesign, buitengewoon comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product samen. Aan de basis ligt twee jaar intensieve research en een unieke, gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het Belgische hoofdkwartier in Avelgem.

Oneffen ondervloeren blijven een uitdaging. IVC LayRed® 55 is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Dit maakt van IVC LayRed® 55 de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten. Ook vervormt de klikvloer niet onder invloed van temperatuurschommelingen en zijn de planken en tegels volledig waterdicht.

Daarnaast is de vloer sterk, zonder aan comfort in te boeten. De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid tot 21 dB. Zo is IVC LayRed® 55 de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details