NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Italiaanse creativiteit ten dienste van gepersonaliseerde machines

Italiaanse creativiteit ten dienste van gepersonaliseerde machines

Een gepersonaliseerde machine op basis van ervaring, onderzoek en een vleugje Italiaanse creativiteit. Dat is de L’invincibile SI X. We zetten de voordelen van deze exclusieve SCM-machine even voor je op een rijtje.

De SCM Group is wereldleider in machines voor houtconstructiecomponenten. Deze exclusieve oplossing van hun hand zorgt ervoor dat je gelijktijdig gebruik kunt maken van een 550 millimeter zaagblad en van een 160 millimeter voorritszaagblad. Je gebruikt ze zowel voor 90 graden als voor ongeveer 46 graden. Dit dubbelzijdig zaagblad heeft de beste prestaties als resultaat.

Bovendien profiteer je met de L’invincibile SI X van een optimale zaagkwaliteit dankzij de stabiele rolwagenstructuur. Deze beschikt over speciale geharde en geslepen stalen geleidingen. Dankzij de boogvormige geleiders is er geen speling en zijn regelingen niet langer nodig.

Het dubbelzijdig zaagblad heeft de beste prestaties als resultaat.

 

Eenvoudig in gebruik

De L’invincibile SI X is makkelijk in gebruik. Alle functies beheer je met een simpel 12’’ touchscreen. Zo volg je elk proces stap voor stap. Er worden suggesties en informatie meegedeeld om te voorkomen dat de operator een verkeerd proces start. Extra berekeningskenmerken helpen de operator met het maken van de nodige structuren en vormen.

De gebruiksvriendelijkheid trekt zich door naar de heel precieze mechanische onderdelen die een maximale ondersteuning van je paneel op elke hoek bieden. Dit is een exclusieve en gepatenteerde oplossing die bestaat uit een enkel middelpunt voor een maximum aan betrouwbaarheid.

Tot slot beschikt deze machine nog over een overkoepelende beveiliging die zich automatisch positioneert in functie van het zaagblad. Hierdoor kan het zaagblad in verschillende hoeken sneller en veiliger gebruikt worden, zonder dat de operator de instellingen van de machine hoeft aan te passen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details