NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
interzum @home 2021 met de nieuwste trendthema’s “on air”.

interzum @home 2021 met de nieuwste trendthema’s “on air”.

Met het evenement van mei 2021 wordt interzum voor het eerst een volledig digitale vakbeurs. Het nieuwe digitale platform van interzum, interzum @home, zal alle deelnemers een extra internationaal bereik bieden in combinatie met een digitale beurservaring. Dit betekent dat wereldwijd nog meer internationale besluitvormers, opinieleiders en multiplicatoren kunnen worden bereikt – dit jaar digitaal. Naast drie aantrekkelijke digitale podia over de thema’s Green Smart Materials, Matras Recycling en de Trend Stage zal de online beursmatrix opnieuw verrijkt worden met spannende speciale evenementen. Ook de materialenconferentie materials.cologne, de exposantenpodia van de “Product Stages” en de regelmatig uitgereikte interzum award zullen de aandacht trekken.

De digitale podia voor exposanten, de “Product Stages”, zullen volledig gericht zijn op het presenteren van innovaties en het delen van inzichten tussen exposanten en vakbezoekers. Hier bepalen de leveranciers zelf welke onderwerpen zij aan de doelsectoren willen meedelen: nieuwe producten, beste praktijken, F/E of andere belangrijke onderwerpen uit het oogpunt van het bedrijf. Er is geen limiet aan het aantal aanwezigen, en de on-demand beschikbaarheid van de Podiumpresentatie betekent dat de bijdragen nog gedurende langere tijd door het geïnteresseerde publiek kunnen worden bekeken. De sessies bieden 20 minuten aan inhoud streaming ruimte met begeleidende sessie-gebaseerde chats. Ze zullen dan via video-on-demand kunnen worden bekeken. Als onderdeel van het officiële evenementenprogramma van interzum @home krijgt dit presentatiepodium zeer bijzondere aandacht.

Het platform en de conferentie voor design en innovatie “materials.cologne ” focust op materialen en duurzaamheid. Initiatiefnemer Martin Beeh wil in samenwerking met interzum@home met name ontwerpers, architecten, interieurarchitecten en besluitvormers van innovatieve bedrijven aanspreken met vakpresentaties van internationale experts over materiaalthema’s en in meerdere “masterclasses”. “Om de première van de leveranciersbeurs interzum als puur digitale beursvorm te markeren, zullen we elke dag op materials.cologne.TV een korte samenvatting van de lezingen en Master Class-resultaten op het web communiceren”, zegt materiaaldeskundige en ontwerper Beeh over een nieuwe, extra functie van de conferentie.

De interzum award, die al vele jaren hoog in aanzien staat, beleeft dit jaar ook zijn virtuele première: de ingezonden producten van leveranciers voor de meubelindustrie en de binnenhuisarchitectuur zijn digitaal, het juryberaad vindt digitaal plaats en de prijzen worden ook digitaal uitgereikt – na de opening van de vakbeurs op het kanaal “interzum Trend Stage”.

De “interzum award: intelligent material & design” onderstreept het belang van design als toegevoegde waarde en is exclusief voorbehouden aan de deelnemers van interzum @home. Al vele jaren wordt het door de prijswinnaars gebruikt als een krachtige boodschap om zich op een positieve en waardevolle manier van de concurrentie te onderscheiden, niet alleen in marketing en verkoop. En zo ondersteunt deze prijsuitreiking, net als de andere begeleidende evenementen, de kerndoelstelling van deze toonaangevende vakbeurs: innovatieve ideeën met succes aan het vakpubliek presenteren, de hele branche om de twee jaar samenbrengen en duurzame, eersteklas zakenrelaties initiëren!

Link interzum trailer: https://youtu.be/MyYen1CJN_E

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details