NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Interzum Award voor schuifdeuren met geluidsisolatie

Interzum Award voor schuifdeuren met geluidsisolatie

De voordelen van schuifdeuren combineren met geluidsisolatie? HAWA maakt het waar met de nieuwe Suono. Hun schuifdeuroplossing voor rust in huis werd bekroond met een Interzum Award. Met een bijzondere vermelding voor de “hoge productiekwaliteit”.

Een jury van vijf ervaren vakmensen uit de ontwerp- en architectuurwereld koos HAWA Suono als winnaar. Met de onderscheiding bevestigen ze de kwaliteit en innovatie van de akoestische schuifdeuroplossing. Bovendien onderstreept de award het internationale belang van dit product.

Isolerend deurkader
Een resem compleet nieuwe mogelijkheden voor interieurontwerp. Daarvoor legt HAWA de basis met het innovatieve kaderwerk. Het beschermt tegen geluid en geuremissies. Met zijn gepatenteerde 3D-beweging maakt HAWA Suono gecertificeerde schuifdeuren met een geluidsdemping tot 39 decibel mogelijk.

Het design van de rails laten de deur bij het sluiten tegelijk naar beneden en zijwaarts bewegen. Dankzij die technische finesse is er geen invoerpunt nodig. Zo combineert HAWA Suono de gekende voorbeelden van schuifoplossingen – weinig ruimteverlies, esthetiek en toegankelijkheid – met het steeds belangrijker gegeven van geluidsisolatie.

Interzum Award

Dankzij de hightech vormen de aandrijving en de geleiderail van het HAWA Suono schuifdeurensysteem een harmonieus geheel.


Privacy en rust
HAWA Suono is een ideale oplossing voor plaatsen waar privacy en rust primeren. Denk maar aan bijvoorbeeld advocatenkantoren, artsenpraktijken, slaapkamers, badkamers of toiletten. In gesloten positie wordt het deurblad met rubberen profielen dicht tegen het deurkozijn en de vloer gedrukt. Het glijdend schuifsysteem is ontworpen voor houten binnendeuren tot 100 kilogram en een deurdikte van minstens 51 millimeter.

In combinatie met speciaal afgestemde deurbladen en kozijnen garandeert HAWA Sliding Solutions geluidsisolatiewaarden van maximaal 39 decibel. Het gecertificeerd compleet systeem wordt verdeeld via een netwerk van geselecteerde deurspecialisten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details