NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Interieurelementen die het verschil maken

Interieurelementen die het verschil maken

Weinig sectoren zijn zo aan trends onderhevig als interieurinrichting. Finterio, verdeler van zowel deur- en meubelbeslag als schuif- en schuifdeursystemen, volgt de evoluerende marktbehoeften op de voet en reageert continu met innovatieve producten die elk interieur een toegevoegde waarde geven. Zo pakt het binnenkort uit met een upgrade van het huismerk ‘Cridea’ dat meteen Finterio’s visie op de toekomst zal illustreren.

Finterio is importeur van deur- en raambeslag, meubelbeslag, schuifdeursystemen, interieurafwerking en shopfitting. “We richten ons specifiek naar de vakhandel en bieden ondersteuning aan de architect en aannemer”, vertelt bedrijfsleider Luc Denys. “Kwaliteit is het fundament van onze onderneming. Vandaar dat we meestal Europese topmerken verdelen. Daarnaast ontwikkelden we een eigen huismerk van inoxbeslag dat zich kenmerkt door betaalbare kwaliteit.”

Met de timeless kruk van DND – een ontwerp van topdesigner Marco Pisati – zorgt Finterio voor finesse in het interieur.

 

Aanbod in continue evolutie

Innovatie is een tweede pijler waarop Finterio is gebouwd. Wij zijn gepassioneerd door interieurinrichting en weten wat er in ons marktsegment speelt”, aldus Luc Denys. “Wij gaan continu op zoek naar oplossingen die op de nieuwe trends en verwachtingen van de klant inspelen. De merken die we verdelen, dragen innovatie hoog in het vaandel. Zelf nemen we ook initiatief: zo zijn we volop bezig om ons huismerk ‘Cridea’ in een nieuw kleedje te steken. We hopen in het najaar heel wat mensen te kunnen verrassen met een ingenieus toekomstgericht concept. Wie een blik wil werpen op ons uitgebreide gamma, moet zeker eens naar onze recent vernieuwde website surfen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details