NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Inspirerende innovaties voor interieurbouwers

Inspirerende innovaties voor interieurbouwers

Als we Bermabru mogen geloven wordt 2020 een bijzonder innovatief jaar voor de interieurbouwer. Nu al kondigen verschillende grote namen erg interessante nieuwigheden aan. Inbouwkantelbedden met designmogelijkheden, openingssystemen voor valdeurtjes, een revolutionair schuifladesysteem: het is slechts een greep uit de nieuwigheden die Bermabru in de komende maanden zal voorstellen.

Een nieuw gamma inbouwkantelbedden is de eerste innovatie waarmee Bermabru als groothandel voor de professionele interieurbouwer uitpakt. “Deze reeks kenmerkt zich enerzijds door een gemakkelijkere montage”, aldus Steven Vanes, sales- en purchasemanager. “Anderzijds biedt ze tal van designmogelijkheden. Denk maar aan een concept met stapelbedden. Of een tafel die uitklapt wanneer het bed in de kast zit. Kortom, de ideale oplossing voor de creatieve interieurbouwer die met kleine ruimtes aan de slag moet.”

Met de Kiaro reeks krijgt de interieurdesigner een ingewerkt mechanisme voor valdeurtjes.

 

Valdeurtjes met oog voor esthetiek

Ook binnenkort in de uitgebreide showroom van Bermabru te bezichtigen, zijn de openingssystemen voor valdeurtjes die typisch in bar- en schrijfmeubels worden toegepast. “De Kiaro reeks speelt in op de vraag naar ingewerkte en weinig zichtbare mechanismes”, vertelt Steven Vanes. “De fabrikant gaat zelfs nog een stapje verder door ook verlichting te integreren.”

Hettich lanceert in maart een revolutionaire nieuwigheid met de AvanTech YOU.

 

Schuifladen met personalisatiemogelijkheden

In maart mogen klanten zich aan een nieuwe catalogus van Hettich verwachten. En ook aan hun revolutionaire nieuwigheid, de AvanTech YOU. Steven Vanes: “Dit nieuwe schuifladesysteem biedt nog meer mogelijkheden om elke lade qua kleur, vorm en materiaal te individualiseren. Bovendien onderscheidt het zich door het buitengewoon slanke, pure design dat geen zichtbare schroeven of afdekkappen heeft. Daarnaast kan het uiterst eenvoudig aan de wensen van de kopers worden aangepast. De schuiflade, die met hetzelfde kastboordbeeld op twee verschillende geleidingssystemen kan worden geplaatst, vormt de basis voor flexibele en efficiënte toepassingen. Alle componenten binnen het platform kan je met elkaar combineren. Interessant is dat het  uitfrezen van bodems en snappermontage niet langer nodig is, net zoals de achterwand-hoekverbinders voor houten achterwanden.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details