NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Inspiratie voor toekomstige projecten
Het uitgebreide assortiment en tal van nieuwe producten op de stand van Ostermann.

Inspiratie voor toekomstige projecten

Van 1 tot en met 4 november 2022 vindt Hout Pro+, de vakbeurs voor houtverwerkingsbedrijven, eindelijk weer plaats in ‘s-Hertogenbosch. Op de stand van Ostermann ontdekken beursbezoekers het uitgebreide assortiment en talrijke nieuwe producten en doen ze inspiratie op voor toekomstige projecten.

Eindelijk weer een vakbeurs! Na de lange periode, waarin er geen vakbeurzen waren, verheugen de medewerkers van Ostermann Nederland BV zich op de vakbeurs bij uitstek. In de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch kunnen bezoekers tal van (nieuwe) producten ontdekken: kantenband, designoppervlakken, meubelbeslag en kant-en-klare producten op maat. En dat alles van één leverancier. Bovendien krijgt de keuken-, meubel- en interieurbouwer praktische tips en tricks tijdens de regelmatige live demonstraties op stand 1240. 

Actuele kantentrends

Enkele highlights op de beurs zijn de matte, supermatte en extreem matte kanten in talrijke unikleuren. Verder maak je kennis met realistisch uitziende hout- en steendecoren en natuurlijk de passende kanten bij verschillende nieuwe collecties, waaronder de Unilin-collectie. De getoonde producten laten de hoogwaardige kwaliteit van de kanten zien en van de koppeling van de kant bij de plaat, net als de ruime keuze van bijpassende kantenbanden.

Meubelelementen kant-en-klaar op maat

Op de beursstand zijn ook veel producten te zien die keuken-, meubel- en interieurbouwers kant-en-klaar op maat kunnen configureren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld meubelfronten, lades van Hettich en Grass of meubelrolluiken. Het Ostermann-team geeft ook informatie over nieuwe services, zoals het op maat snijden van Furniture Linoleum, anti-slipmatten of technische profielen. 

Nieuwkomers in het gamma

Ook het nieuwe aluminium kadersysteem Cadro van Hettich is al op de beursstand te zien. En dat niet alleen: door de diversiteit en flexibiliteit van het systeem creëer je nieuwe designmogelijkheden om meubelfronten en meubelgrepen op een creatieve, levendige manier te presenteren. 

Met de natuuroppervlakken van Ostermann creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer dan weer echte blikvangers bij het vormgeven van meubels of wanden. Vanaf nu kan je nog meer decoren bestellen om echte blikvangers te creëren, zoals Roasnbliatn (rozenblaadjes) of Kornbluama (Korenbloemen). Bezoekers van de beurs zijn van harte uitgenodigd om zich ter plaatse te laten overtuigen door het unieke uiterlijk en de aangename geur. 

Ook nieuw in het uitgebreide assortiment en te zien op de Ostermann-stand zijn de direct uit voorraad leverbare clinicbakken met een veelvoud aan mogelijkheden in ziekenhuizen, laboratoria, tandartspraktijken, apotheken, schoonheidssalons en zo meer. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende inbouwhoogtes en met vier verschillende inzetbakken. 

Altijd een bezoek waard: de werkplaats

In de “werkplaats” geven de experts van Ostermann live-demonstraties over de verwerking van Furniture Linoleum met de perfect passende kanten en de verwerking van nieuwe natuuroppervlakken. Hier krijgen keuken-, meubel- en interieurbouwers praktische tips en tricks en worden vragen beantwoord met persoonlijk advies. Ga zeker eens langs.

Hal 1 – STAND 1240    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details