NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Innovatieve werkkledij voor de toekomst
Met een eenvoudig kliksysteem pas je werkkledij aan je noden aan.

Innovatieve werkkledij voor de toekomst

Kliksysteem bevordert werkgemak en duurzaamheid

Als je als vakman een hele dag op de vloer staat, dan heb je goed gereedschap nodig. En je belangrijkste gereedschap is misschien wel de kleding die je draagt. Om zijn werkkledij effectief nuttig en toekomstgericht te maken, betrok MASCOT professionals bij het ontwerp ervan. Het resultaat is MASCOT® CUSTOMIZED, kleding die zo innovatief is dat je het moet proberen om te geloven.

Werkkleding moet lang meegaan en je veel bewegingsvrijheid gunnen. Dat bleek uit gesprekken die MASCOT met verschillende professionals aanging. Een slijtvaste werkbroek die je de ruimte geeft om je job uit te oefenen is dus de ultieme droom. Samen met doorwinterde vakmannen ging de internationale producent van werkkledij aan het ontwerpen, zodat de functies en details van hun kledingstukken aansluiten bij hoe en waar je je dag doorbrengt. De MASCOT® CUSTOMIZED-lijn die hieruit voortkwam is de beste op de markt.

De MASCOT® CUSTOMIZED-collectie is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Innovatief systeem

Wat is er precies zo innovatief aan hun werkkledij? Met het Click Pocket System kan je spijkerzakken aan je broek, driekwartbroek of short bevestigen. Zo kies je zelf of, welke en hoeveel zakken je gebruikt, en plaats of verwijder je ze met een eenvoudig kliksysteem. Je kiest bovendien zelf waar je de spijkerzakken op je broek aanbrengt. Een schilder heeft andere noden dan een elektricien, dus ziet zijn werkbroek er ook anders uit. Schroeven, bitjes en ander klein materiaal blijven bovendien droog in de waterdichte zak met rits. Een bijkomend voordeel is dat je je zakken nooit moet leegmaken. Gaat je broek in de was of wissel je voor een short, dan haal je de spijkerzakken er simpelweg van en bevestig je ze later opnieuw.

Wist je trouwens dat spijkerzakken het onderdeel van je broek zijn die vaak het snelst verslijten? De belasting van en wrijving met je gereedschap verkorten de levensduur van je kledij, maar door de zakken te vervangen, kan je je werkbroek of -short langer dragen. De slijtvastheid en het gebruiksgemak van de MASCOT® CUSTOMIZED-werkkleding is – zoals alle producten van MASCOT – getest in hun laboratorium en op de werkvloer. Zo maakt de producent zijn Tested To Work-belofte waar.

Bewegingsvrijheid stond centraal in het ontwerp.

Jouw persoonlijke look

Je personaliseert je werkkleding tot het functioneel werkt voor jou, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Met een nieuwe reeks bovenstukken en een groot kleurenpalet voor alle producten combineer je makkelijk je eigen look of één die past bij je bedrijf. MASCOT introduceert voortdurend nieuwe trendy bovenkleding in de collectie die niet alleen mooi is maar ook unieke functies heeft, getest voor je dagelijks werk. De stoffen zijn licht en comfortabel, waardoor het aangenaam werken is, ook bij warm weer. Door hun rekbaarheid, kan jij je lichaam bewegen zoals je wil. Die lichtheid combineert MASCOT met sterke, slijtvaste stoffen.

MASCOT maakt werkkleding voor de toekomst, door producten te ontwerpen die lang meegaan. Met hun MASCOT® CUSTOMIZED-collectie doen ze er nog een schepje bovenop en kiezen ze voor gerecycleerde materialen. Een duurzame keuze, zonder in te boeten op kwaliteit of levensduur.

Je vindt de hele collectie bij MASCOT® CUSTOMIZED Preferred Partners en online.     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details