NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Innovatieve producten met een premium service
Het hoofdkantoor van Festool.

Innovatieve producten met een premium service

Al meer dan 90 jaar bestaat bij het Duitse Festool een doorgedreven passie voor de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische gereedschappen. Met krachtige machines maken ze het werk van professionele vakmensen gemakkelijker en helpen hen om een perfect resultaat te krijgen. Festool is niet voor niets de uitvinder van de cirkelzaag, van de elektrische schuurmachine, van de geleiderail, … Meer dan 350 patenten en ruim 80 awards zijn mooie illustraties van de innovatiezin. Net als de tevreden klanten.

Het hoofdkantoor van Festool.

Zowel in de schrijnwerkers- als in de schildersbranche is men al lang overtuigd van de Festool-kwaliteit en -expertise. Ook voor de vakmensen in de bouw- en renovatiemarkt heeft Festool een absolute meerwaarde te bieden. “De veiligheid en gezondheid van onze klanten dragen we hoog in het vaandel”, klinkt het bij Festool. “Dat is ook de reden waarom we meer dan gereedschap aanbieden. We hebben een volledig systeem. Dat betekent dat we bij de ontwikkeling van gereedschappen altijd verder denken, de nodige veiligheidssystemen inbouwen en de gezondheid van onze gebruikers voorop stellen. Zo zijn bijvoorbeeld al onze gereedschappen uitgerust met een efficiënte stofafzuiging en passen deze op al onze stofzuigers.”

Wist je trouwens dat Festool als enige ter wereld al zijn professionele stofzuigers zelf maakt en een efficiënte oplossing biedt voor elke situatie en voor elke stofklasse? Vakmannen kiezen resoluut voor de CT-stofzuigers van Festool, de absolute nummer één op de markt van professionele stofzuigers.

De invalcirkelzaag TS60K.

Altijd in beweging

Festool maakt al jaren het verschil met sterk innoverende producteigenschappen die steeds verder gaan, die steeds net beter uitgekiend zijn en die de vakman steeds weer positief verrassen. “En we gaan nog verder. Deze productcombinatie ondersteunen we met een uniek stevig servicepakket. Zo garanderen wij onze klanten bijvoorbeeld dat ze de eerste drie jaren volledig kostenvrij kunnen werken. Eventuele herstellingen zijn gratis (ook voor accu-packs en opladers). Als een Festool-machine gestolen wordt, vervangen we ze mits een kleine eigen bijdrage met de glimlach. Bovendien garanderen we dat we steeds elk reserveonderdeel in voorraad hebben. Zelfs wanneer Festool een machine niet langer produceert, hebben we gedurende tien jaar na stopzetting van de productie elk  reserveonderdeel op voorraad hebben. Hebben we iets toch niet beschikbaar, dan krijgt de klant gratis een nieuwe machine. Zo overtuigd zijn we van onze kwaliteit!” Alles over het unieke servicepakket op festool.be/service.

PLANEX, de nieuwe generatie langnekschuurmachine.

Met Festool is de vakman in goede handen en heeft hij iets goeds in handen. Zo simpel is het. Heb je vragen en overweeg je de aankoop van een nieuwe machine? Vraag je gratis adviesgesprek aan. De productspecialisten van Festool contacteren je binnen drie werkdagen en geven een antwoord op al je vragen. Zo loopt je geen enkel risico.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details