NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Innovaties voor een gezond binnenklimaat richting Polyclose 2022

Innovaties voor een gezond binnenklimaat richting Polyclose 2022

Afrekenen met een oververhit binnenklimaat? Gerust ademhalen? Van het nieuwste elektronisch gestuurde ventilatierooster, over CO2-gestuurde ventilatie én doekzonwering in één, tot structurele zonwering met ledverlichting: op DUCO’s stand zullen alle pasklare antwoorden terug te vinden zijn om jouw binnenklimaat te optimaliseren en oververhitting tegen te gaan.

Nieuwste generatie ventilatieroosters

We trekken richting Polyclose met een nieuwe generatie ventilatieroosters. Te beginnen met het compact & esthetisch toevoerrooster TopVent. Het rooster heeft een akoestische demping tot 40 dB in open stand! Het rooster scoort uitstekend op het vlak van wind- en waterdichtheid.

Doekzonwering met of zonder uitvalarm

Ook voor wat betreft buitenzonwering heeft DUCO heel wat in petto.  Zo beantwoordt DUCO’s doekzonwering niet alleen aan de thermische, maar ook aan alle esthetische verwachtingen.” Voor de gevels met grote glaspartijen in ons straatbeeld biedt de DucoScreen Front 150 in stormvaste FIX-uitvoering met een hoogte- en breedtemaat van zes meter soelaas. Een degelijk zonweringsysteem zorgt voor een daling van de gemiddelde temperatuur binnenshuis tot 12 %. De DucoScreen Front 150 CAP, met uitvalalarm zorgt dan weer voor een thermisch comfort terwijl het zicht naar buiten toe behouden blijft.

Nieuw binnen doekzonwering

DucoScreen Front 95 is met zijn compacte kasthoogte nieuw in het gamma textielzonwering en werd speciaal ontworpen voor onzichtbare plaatsing in de spouw. Daarnaast wordt ook de DucoScreen Front 150 CW (Curtain Wall) tentoongesteld tijdens de beurs. Deze zonwering is dan weer uitermate geschikt voor de utiliteitsmarkt waar behoefte is aan een speciale geleider voor montage op de vliesgevel.

Architecturale zonwering

“Ook wie een architecturale oplossing zoekt, is bij onze stand aan het juiste adres”, verkondigt de marketingmanager Hendrik Dejonghe. “Zo zal de buitenzonwering met ledverlichting DucoSun Cubic Design ongetwijfeld de eyecatcher vormen.” In het aluminium profiel met uniek gevormde vaste of beweegbare lamellen zijn ledstrips geïntegreerd, die zorgen voor een ware designlook. Daarenboven zal het publiek het DucoSlide-gamma kunnen bewonderen.

Intensief ventileren tegen oververhitting

Dejonghe: “We kunnen er niet onderuit. Door de actuele bouwprocessen met doorgedreven isolatie bij woning- en utiliteitsbouw is oververhitting een steeds groter wordend probleem. Hierdoor is het niet langer de vraag hoe je een woning moet verwarmen, maar wel hoe je oververhitting voorkomt en je woning dus koel houdt.” Naast DUCO’s natuurlijke toevoer, ventilatie, textielzonwering en architecturale zonwering vormt ook intensieve ventilatie hierop een klaar en duidelijk antwoord. Meer bepaald de DucoGrille NightVent zorgt voor intensieve en energiezuinige (nacht)ventilatie.

De toegang is gratis mits online voorregistratie en exclusief voor professionele bezoekers.

Klik hier voor GRATIS toegang met en vul de unieke code PE10116692 in.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details