Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bouw- & meubelbeslag

Innovaties ontdekken in vernieuwde showroom

Met een vernieuwde en uitgebreide showroom is Bermabru uit Brussel volledig klaar voor de toekomst. Voor de groothandel en invoerder van meubelbeslag, keukenaccessoires en bouwbeslag de uitgesproken gelegenheid om de klanten persoonlijk uit te nodigen. Met een hapje en drankje konden de ruim honderd aanwezigen de laatste nieuwigheden in het uitgebreide assortiment ontdekken. En daar […]

toonzaal-kopieren

6 januari 2020 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

Met een vernieuwde en uitgebreide showroom is Bermabru uit Brussel volledig klaar voor de toekomst. Voor de groothandel en invoerder van meubelbeslag, keukenaccessoires en bouwbeslag de uitgesproken gelegenheid om de klanten persoonlijk uit te nodigen. Met een hapje en drankje konden de ruim honderd aanwezigen de laatste nieuwigheden in het uitgebreide assortiment ontdekken. En daar zaten nogal wat interessante innovaties tussen.

Vooral de nieuwe display van Vauth-Sagel valt in het oog. Het is dan ook de meest volledige opstelling van de ‘Planero’ inbouwaccessoires voor keukens in Europa.

 

Al meer dan 80 jaar is Bermabru een vertrouwde partner voor tal van vaklui die met interieurbouw bezig zijn. Doorheen de jaren groeide de groothandel uit tot een onestopshop met meer dan 10.000 productreferenties. Meubel-, bouw- en schuifdeurbeslag, verbinders en oplossingen voor bevestiging, meubelrolluiken, verlichting, stopcontacten en schakelaars, keuken- en badkamerinrichting, meubelgrepen en knoppen, dragers, producten voor dressings en winkelinrichting, wandsystemen, gordijnrails, barkrukken, gereedschappen, …: je kan het zo gek niet bedenken of Bermabru biedt het aan.

“Toch is ons assortiment geenszins alledaags te noemen”, vertelt sales & purchase manager Steven Vanes. “We zoeken steevast naar fabrikanten die innovatief denken aan een hoge kwaliteit en eenvoudige montage koppelen. Ons doel bestaat erin de vakman oplossingen in handen te geven waarmee hij het verschil kan maken. En dit altijd aan een aanvaardbare prijs.”

Een van de nieuwigheden in het Bemabru-gamma: zwart stalen gelaste tafelonderstellen in X-, A- en U-model.

 

Showroom in nieuw kleedje

Interieuraccessoires evolueren aan een razendsnel tempo. Vandaar dat Bermabru het gamma geregeld uitbreidt en aan de laatste trends aanpast. “In onze showroom proberen we de vakman altijd een representatief beeld van de nieuwste innovaties en mogelijkheden te geven”, vervolgt Steven Vanes. “Een à twee keer per jaar wisselen we de tentoongestelde producten. Deze zomer gingen we nog een stapje verder want we staken de volledige toonzaal in een nieuw kleedje. Hierbij namen we ook de eerste verdieping in gebruik. Daar kunnen de klanten nu een ruim assortiment aan spoeltafels, kranen, barkrukken en verschillende keukenaccessoires bezichtigen.”

Een interessante opstelling zijn de twee kitchenettes die je op subtiele en esthetische manier kan verstoppen.

 

Van inbouwaccessoires tot ledverlichting

Beneden valt er eveneens heel wat te beleven. Vooral de nieuwe display van Vauth-Sagel valt in het oog. Het is dan ook de meest volledige opstelling van de ‘Planero’ inbouwaccessoires voor keukens in Europa. Interessant zijn ook de indraaischuifdeuren waarmee je een keuken of dressing op een subtiele en esthetische manier kan verstoppen. Verder zijn er twee meubels met het ‘Wingline L’ schuifdeurbeslag van Hettich waarmee Bermabru de ‘pull-to-move’ en ‘push-to-move’-functie mooi kan demonstreren.

“Ook in de vernieuwde showroom leggen we het accent op onze gemonteerde lades die we in elke afmeting kunnen leveren”, vervolgt Steven Vanes. “We spreken over de Hettich Arcitech dubbelwandige metalen lades die in wit, grijs en antraciet verkrijgbaar zijn. Maar eveneens over uitvoeringen in een breed spectrum van houtsoorten. Een ander product waarop we bijzonder trots zijn: de nieuwe ledstrip die in een groef van 4 millimeter kan worden gefreesd. Ideaal voor meubelmakers die graag wat kleur en licht in hun creaties brengen.”

Met het Wingline L-schuifdeurbeslag kan je gemakkelijk deuren voor onder meer dressings plaatsen, dit naar keuze met een ‘pull-to-move’ of ‘push-to-move’-functie.

 

Ook de nieuwe opstelling van een driedeurs Hawa Folding Concepta (indraaischuifdeurbeslag met zwarte profielen) kon op heel wat bijval rekenen. Deze combinatie verbergt namelijk een complete keuken die volledig met beslag en accessoires in zwarte kleur werd uitgevoerd.

Missie geslaagd

Natuurlijk valt er bij Bermabru nog veel meer te ontdekken. Geen wonder dus dat de Demo Day van 21 november op heel wat interesse kon rekenen. “We mochten een honderdtal klanten verwelkomen”, aldus Steven Vanes. “Velen waren nieuwsgierig naar de vernieuwde showroom. Maar een dergelijke grote opkomst bewijst vooral dat de vaklui graag een demonstratie van nieuwigheden krijgen. Niets verkoopt beter dan een oplossing waarvan onze klanten effectief de meerwaarde inzien. En precies dat is wat we met onze showroom en een Demo Day willen bereiken.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%