NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Innovatie en een persoonlijke aanpak

Innovatie en een persoonlijke aanpak

Sinds jaar en dag is Robaco een speler met zin voor betrokkenheid. Het familie­bedrijf wil als toeleverancier voor de houtverwerker steeds het beste voor zijn klanten en werkt actief mee in de optimalisatie van hun productieprocessen. Een grote troef daarbij is de enorme expertise die Robaco heeft opgebouwd over kantenbanden, samen met de grote voorraad en de vlotte levertermijnen.

Tekst en beeld: Robaco

​“Het is ons doel een hechte relatie uit te bouwen met onze klanten, waarbij we niet enkel de producten leveren maar ook adviseren hoe die correct te gebruiken”, zegt bestuurder Bruno Vermote van Robaco. “We bekijken samen het machinepark en detecteren optimalisatiemogelijkheden. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan het succes van onze klanten.”

Vlot richting perfecte match

Een persoonlijke aanpak typeert Robaco. Zo gaan ze onder meer zelf op zoek naar die kantenband die perfect matcht met een bepaalde plaat, zodat de klant dat niet hoeft te doen. “Dat bespaart de klant veel tijd, geld en frustratie”, benadrukt Bruno Vermote. “Bovendien houden onze leveranciers er korte levertijden op na, maar hebben we voor vaste klanten zelf ook voldoende buffervoorraad. En dat betekent productiezekerheid voor de klant, ook in tijden van schaarste.”

Een van de sterktes van Robaco zijn de kantenbanden, door de jarenlange samen­werking met Surteco. Dat betekent ook een grondige kennis, bijvoorbeeld van innovaties, zoals de nulvoegkanten. “Kantenbanden moeten vandaag perfect aansluiten bij de kleur of het decor van de plaat, maar ook de nulvoeg is steeds meer een must”, zo vertelt Bruno Vermote. “Daarvoor bieden wij Fusion Edge nulvoegkanten. Fusion Edge biedt met zijn flinterdunne functielaag een onberispelijke kanten­afwerking op alle nulvoegkantenlijmers zoals NIR, Hot Air, Laser en zo meer, zonder dat een smeltlijm aan te pas komt. Bovendien heeft de Fusion Edge een uitstekende uv-, warmte- en vochtbestendigheid.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details