NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Industriële maar minimalistische uitstraling
Ook in hotels creëert de Davina een strakke uitstraling.

Industriële maar minimalistische uitstraling

Glazen binnenwanden zijn ‘hot’, maar worden pas echt praktisch als je er alle kanten mee uit kan: horizontaal, verticaal, met welk glasdikte dan ook, met of zonder glazen deur erin geïntegreerd. 

Dankzij de Divina-structuur voor glazen binnenwanden van Arlu hou je alle opties open om een interieur te verdelen zonder verlies van licht. Met het basisprofiel en de speciaal ontwikkelde regelblokjes, pas je de positie van de wand zowel horizontaal als verticaal 10 millimeter aan. De innovatieve aluminium structuur kan via het ‘click & connect’-systeem verschillende glasdiktes (van 6 tot 10,8 millimeter) aan zonder de glaspanelen in de profielen te moeten lijmen. Dat maakt (de)montage extra gemakkelijk, zonder risico op glasbreuk. Met glaspanelen tot 2,6 meter hoog en 1,5 meter breed geeft dit zowel residentiële toepassingen als restaurants en kantoren een industriële maar minimalistische uitstraling. 

Onzichtbaar geïntegreerde Tyo-scharnieren, ook voor kamerhoge deuren.

Maar de Divina gaat verder dan bestaande oplossingen op het vlak van glazen binnenwanden: met de mogelijkheid om een kamerhoge deur tot 2.600 millimeter te integreren, voorzien van onzichtbaar geïntegreerde Tyo-scharnieren. Zo wordt het strakke design van de profielen niet onderbroken. Een primeur in de markt van wanden en deuren in ‘staallook’. Meer zelfs: ook het Argenta Magnotica Pro magneetslot is onzichtbaar in het profiel verwerkt, maakt een vergrendelingsmechanisme overbodig en blijft zelfs bij een openstaande deur onzichtbaar. Een voegafdichting tussen de deur en de wand zorgt bovendien voor een betere akoestische demping en isoleert ook beter in vergelijking met pivoterende deuren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details