NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Individuele interieurvormgeving door creativiteit en design
De bekroonde 3D design wandpanelen brengen unieke structuren en vormen in het interieur.

Individuele interieurvormgeving door creativiteit en design

Om een ruimte een heel andere uitstraling te geven, hoef je niet meteen zwaar te renoveren. De wand- en plafondlijsten en decoratieve elementen van NOËL & MARQUET geven een project in een handomdraai een heel persoonlijke touch, voor alle smaken, wensen en stijlen.

Leuke optische effecten creëren en muren cachet geven: de plafond- en wandlijsten en decoratieve elementen van NOËL & MARQUET maken het eenvoudig. Je creëert een sporadische blikvanger in de woonkamer of combineert ze met behangpapier of uitgesproken kleuraccenten in de slaapkamer. De schilderklare decoratieve lijsten geven je alle creatieve vrijheid. Alle lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en stijlen. Zo geef je interieur een compleet nieuwe look, zonder ingrijpende renovatie.

Sterke grafische accenten

NOËL & MARQUET laat toe zowel op de muur als op het plafond grafische accenten aan te brengen. Met symmetrische of net met asymmetrische sierlijsten ontwikkel je patronen. Ook voor de hoogwaardige randafwerking van schilderijen, deuren of ramen lenen de wandlijsten en plinten zich perfect. Ze zijn licht, eenvoudig en snel te installeren. Bovendien beschermen ze de muur tegen beschadiging door hun hoge materiaaldichtheid.

Grafische accenten aanbrengen met wandlijsten en plinten.

Trek je bepaalde kleurelementen van het interieur door om het effect te versterken of werk je net bewust met contrasten? Voeg je elementen toe op effen of fel geschilderde wanden, of net op structuurbehang? Het resultaat is gegarandeerd een hoogwaardig en dynamisch interieur. In combinatie met indirecte verlichting vergroot je de positieve impact op de sfeer binnenhuis nog verder.

Bekroonde 3D-elementen

Muren aankleden kan ook met de bekroonde 3D design wandpanelen en muurtegels uit de ARSTYL®-collectie. Deze originele wandelementen zijn ontworpen door internationaal gerenommeerde designers. Hun unieke structuren en vormen hebben een sterke uitstraling, voor woonwerelden met karakter. De decoratieve elementen uit hoogwaardig polyurethaan zijn schilderklaar en vrij te combineren, voor maximale vrijheid voor je interieurconcept.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details