NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
In alle rust werken en bellen

In alle rust werken en bellen

Fijn, zo’n open kantooromgeving of flexibel werkplek. Maar af en toe wil je even rustig een belangrijk telefoontje doen, geconcentreerd werken of een 1-op-1 gesprek voeren. Dan brengt de akoestische cabine Bubble soelaas. Gemakkelijk plaatsbaar, solo of geschakeld – de afwerking is aan te passen aan elk interieur. Buiten zo’n cabine kan niemand jou verstaan. En omgekeerd ook natuurlijk. Een geruisloos luchtcirculatiesysteem zorgt er bovendien voor dat je ideeën ook echt fris blijven.

De verplaatsbare Bubble is geschikt voor iedere werkomgeving en stelt je in staat geconcentreerd te werken, te overleggen en/of te telefoneren zonder geluidshinder te ervaren of te veroorzaken. Dit wordt bereikt doordat het glas, de wanden, het plafond en de deur een geluidsisolatiewaarde hebben van minimaal 37 dB.

De gestoffeerde wanden en het plafond zijn uitgevoerd in 40 millimeter geluidsabsorberend materiaal met een zeer hoge NRC-waarde van 0,85 (in het frequentiegebied van 500-2000 Hz). Dit maakt de Bubble een zeer aangename ruimte om ongestoord in te werken en te bellen.

Bubble

Bubble: getest en goedgekeurd.


Tal van voordelen
Bubble is in elk opzicht een handige en flexibele werkzone. Als plug-and-playmodule creëer je in een handomdraai een rustzone. De Bubble absorbeert én isoleert voor geluid. Je kan er geconcentreerd werken, in alle privacy. Met individueel regelbare verlichting en verluchting.

Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Bubble 2G is een cabine met twee glaswanden. Bubble 3G heeft drie glaswanden en biedt ruimte aan een klein team van 1 tot 4 personen. Ideaal voor overleg in een klein team. De 3G Merged combineert twee uitvoeringen van Bubble 3G. De Work Booth tenslotte is een Bubble op maat van 1 persoon.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details