NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Iconic Award 2020 voor Modular ONE van Parador

Iconic Award 2020 voor Modular ONE van Parador

Prijs voor productontwerp

Nog een reden om te vieren bij Parador: de elastische vloerbedekking Modular ONE werd tot ‘winnaar’ gekroond in de categorie ‘vloer, wand, plafond’ met de Iconic Award: Innovative Interior.

De Iconic Awards: Innovative Interior is bedoeld voor het ontdekken en belonen van het beste uit alle gebieden van het Interior Design. De wedstrijd is gericht op alle bedrijven in de inrichtingsindustrie en hun partners in Interior Design. “Nadat Modular ONE ook al de belangrijke German Design Award 2020 in de wacht wist te slepen, zijn we natuurlijk des te blijer dat we opnieuw kunnen overtuigen met onze innovatieve vloerbedekking’, aldus Birgit Kunth, hoofd marketing en communicatie bij Parador. “Modular ONE wist de jury van de Iconic Award: Innovative Interior te overtuigen met zijn extreem authentieke oppervlak, dat eruit ziet en voelt als echt hout.’

Nog maar een paar weken geleden werd Modular ONE ook al bekroond met de German Design Award in de categorie ‘Excellent Product Design – Material and Surfaces’.

Met zijn productinnovatie Modular ONE heeft Parador het afgelopen jaar een echte allrounder toegevoegd aan zijn assortiment elastische vloerbedekkingen. De vloer is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar dankzij zijn geschiktheid voor gebruik in vochtige ruimtes en hoge dimensiestabiliteit kan hij ook in elke ruimte worden gebruikt – zelfs in de badkamer en de serre. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, ‘made in Germany’ en voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven – een raszuiver allround talent. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details