NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
HPL en melamine in kleurkoppeling als totaaloplossing voor elk interieurproject
Voor het gepostformeerde keukenwerkblad werd gekozen voor een trendy betonlook.

HPL en melamine in kleurkoppeling als totaaloplossing voor elk interieurproject

Als interieurbouwer is de vraag naar eenheid en continuiteit vaak een uitdaging: kleuren, structuren en materialen moeten op diverse plekken binnen een project terugkeren en liefst vloeiend in elkaar overlopen. Een collectie waar kleuren en structuren op verschillend manieren kunnen gekoppeld worden, is dan goud waard. Met de Flow-collectie komt Triplaco hieraan tegemoet. 

Flow, de koppelingscollectie van HPL en melamine, omvat 88 decoren die zowel verkrijgbaar zijn op gemelamineerde spaan op verschillende diktes, op HPL en in een werkbladenuitvoering. Stalenboxen met stalenwaaiers en A4-stalen laten je de decoren ten volle beleven. Als proef op de som, realiseerde Triplaco met haar kleurkoppelingscollectie een interieurproject met HPL op verschillende kernmaterialen, gemelamineerde spaanplaat en een gepostformeerd werkblad.

Voor het gepostformeerde keukenwerkblad werd gekozen voor een trendy betonlook. Die werd doorgetrokken naar het tafelblad met rechte kanten, met een identieke HPL. De specifieke structuur in dit decor geeft deze strakke betonlook een warm dieptegevoel.

Een houtdecor met synchroonstructuur in het tv-meubel in de open leefruimte.

Onderhoudsvriendelijke en watervaste spatwand

De kasten onderaan de spoelbak werden sober wit gehouden. Hetzelfde witte HPL decor zien we trouwens terugkomen in de spatwand. Hiervoor werd bewust gekozen voor Aqualite, een 100 procent watervast lichtgewicht plaatmateriaal als kern waarop je eender welk HPL kan verlijmen, in dit geval een herhaling van de witte laminaten van de kastfronten en luifel.

Knipoog naar massief hout

Voor de kastwanden werd geopteerd voor een houtdecor met synchroonstructuur die gelijk loopt met de tekening van het hout in het decor. Op die manier krijg je niet alleen de looks maar ook het reliëf en gevoel van massief hout. De synchroonstructuur zien we bovendien terugkeren in het tv-meubel in de open leefruimte en de dressingkasten in de slaapkamers. Het totaalplaatje vormt een verfijnd en harmonieus geheel waarbij alles op elkaar afgestemd is. 

Esthetisch en duurzaam

Met haar Flow-collectie trekt Triplaco ook resoluut de kaart van duurzaamheid. Binnen deze multimerkencollectie vind je materialen van Pfleiderer, Kaindl en Saib terug, stuk voor stuk producenten met belangrijke duurzaamheidslabels. Van ecolabel ‘Blauwe Engel’ tot Cradle to Cradle certicaten. Uiteraard zijn alle materialen binnen de nieuwe Flow-collectie bovendien PEFC en FSC gecertifieerd zijn.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details