Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Houtbewerkingsmachines met vlijmscherpe service

F45 3 besturingen gecomprimeerd(1) kopiëren
Met Altendorf heeft Noblesse een specialist voor formaatzagen aan boord.

21 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Altendorf, Mebor of Stenner: het zijn maar enkele van de machinemerken die Noblesse verdeelt. Voor elk type houtbewerkingstool in hun gamma gaan ze namelijk op zoek naar een specialist ter zake. Een machinebouwer die uitsluitend dat type ontwikkelt en produceert. Zo ben je als klant zeker van een oplossing die perfect aansluit bij de actuele noden in dat vakgebied. “Ook onze eigen techniekers hebben elk hun specialisatie, zodat we ook qua service de juiste ervaring en expertise in huis hebben. Net als onze ingenieurs, die de bedrijfsspecifieke software schrijven”, zegt salesmanager Werner Kennis.

Van a tot z

Uiteraard informeert Noblesse je over de mogelijkheden en adviseert actief en toegespitst op jouw activiteiten. Toch begint het belangrijkste deel van het traject pas eens de verkoop gesloten is. Werner: “De correcte implementatie is cruciaal om de klant zijn workflow te optimaliseren. Daar komt meer bij kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Hoe komen we met de machine binnen in het atelier? Is er voldoende stroom voorzien, bijvoorbeeld voor een zware compressor? Hoe zit het met de stofafzuiging? Door alles vooraf duidelijk in kaart te brengen, garanderen we een volledig afgewerkt resultaat.”

Ook de installatie en de opleiding gebeurt bij Noblesse door eigen mensen. Net als de dienst-na-verkoop. Een onderhoudscontract voor je machines? Een dringende herstelling? Of je bandzagen laten slijpen? Bij Noblesse zit je goed.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details