NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Houtbewerking van A tot Z

Houtbewerking van A tot Z

De vakman ontlasten en ondersteunen, dat is het doel van Robaco. Als premium leverancier van kanten, lijmen en snijgereedschap omvat het bedrijf het volledige houtbewerkingsproces. Een complex proces dat mee aan de basis ligt van straffe interieurbouw.

Het correcte gebruik van houtbewerkingsmachines is meer dan louter een knop indrukken. Robaco wil de vakman zoveel mogelijk ontlasten en ondersteunen. Daarom zet het zijn expertise en kwaliteit op elk vlak in om de beste oplossing te bieden voor specifieke toepassingen. Ook als het op kantenband aankomt. Daarvoor steunt de leverancier op een jarenlange samenwerking met Döllken.

Grote voorraad aan kantenband
Wie kantenband zoekt, rekent op expertise én beschikbaarheid. Robaco werkt al sinds 1978 samen met Döllken. “Dankzij dat partnerschap hebben we veel technische expertise opgedaan, maar beschikken we bovenal over een grote voorraad. Als klant vind je steeds het juiste type kantenband, meteen leverbaar”, zegt zaakvoerder Bruno Vermote. Bovendien werkt Robaco op maat. “We werken bijvoorbeeld nieuwe decoren uit of zorgen voor een andere glansgraad van een bestaand product. Een extra samenwerking met Hranipex vervolledigt ons gamma.”

Robaco volgt de interieurtrends op de voet. Zo biedt de leverancier met Döllken een premium kantenband met nulvoeg aan. Vermote: “De FusionEdge heeft een polymeer functielaag en maakt integraal deel uit van de plaat. De kant biedt ook een hogere weerstand dan andere types, die met smeltlijmen zijn aangebracht.” Eveneens op het ritme van de huidige tendensen heeft Robaco kantenband met speciale afdeklak voor het afwerken van matte oppervlakken.

Houtbewerking

De FusionEdge heeft een polymeer functielaag en maakt integraal
deel uit van de plaat.

Persoonlijke aanpak
Een persoonlijke dienstverlening staat voorop bij Robaco. Letterlijk. Om hun klanten zo goed mogelijk bij te staan, analyseren ze het productieproces ter plaatse en geven ze advies om het te optimaliseren waar nodig. “In plaats van gewoon kanten te leveren, gaan we met de klant in gesprek. Zo bieden we meerwaarde”, vult zaakvoerder Bruno Vermote aan. “We tonen onze klanten bijvoorbeeld hoe ze de machine correct instellen voor het beste resultaat met een specifieke lijm of kant. Als zich een probleem voordoet, denken we actief mee om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.”

De Robaco-medewerkers staan dagelijks in contact met hun klanten, zowel ter plaatse als vanop afstand. “De vakman moet zich vooral op zijn core business kunnen focussen: het werken met machines, het adviseren en bedienen van klanten, en zo meer. Daarom gaan wij op zoek naar de juiste kant voor zijn plaat. Zo houdt hij zijn tijd en middelen vrij voor wat echt telt.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details