NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Houtbehandeling op basis van natuurlijke producten
Osmo, Warendorf [Foto: Henrik Wiemer]

Houtbehandeling op basis van natuurlijke producten

Zo is het, in droge toestand, geschikt voor oppervlakken die in contact komen met voedsel en ook voor het behandelen van kinderspeelgoed.

Het assortiment van Osmo biedt een brede waaier behandelingsmogelijkheden voor houten oppervlakken. De producten zijn vervaardigd met natuurlijke grondstoffen en creëren een microporeus, ademend houtoppervlak. Handig in gebruik en makkelijk toe te passen, zowel door de professional als de doe-het-zelver. Ook de reiniging en verzorging van behandelde oppervlakken is eenvoudig. Voor het beste resultaat laat je andere reinigingsmiddelen in de kast en kies je de Osmo Spray Cleaner. Zo blijven de oliën en was intact. Om houten oppervlakken te beschermen die in direct contact komen met voedsel, zoals in keukens, wordt Osmo TopOil aanbevolen. Deze houtcoating, verkrijgbaar in zeven transparante kleuren, is getest volgens Euronorm EN 1186 deel 5/14 en gecertificeerd als voedselveilig. De Osmo TopOil beschermt het hout tegen vuil en vlekken van cola, wijn of koffie.

Osmo TopOil is ideaal voor de behandeling van houten oppervlakken die in contact komen met voedsel.

Kindvriendelijk

Osmo Decorwas is specifiek gericht op gebruik voor kinderspeelgoed. Het is verkrijgbaar in transparante en intense kleuren, zoals gedurfd rood, geel, groen of blauw. Met twee lagen bereik je al een optimaal resultaat. Alle Decorwas-kleuren kan je moeiteloos met elkaar mengen. Mix 3104 Rood met 3188 Sneeuw voor een helder roze kleur of combineer 3125 Blauw met 3186 Wit Mat voor een schitterend hemelsblauw resultaat. Contrasteer met de vijftien transparante kleuren voor een nog uitgebreider kleurenpallet. Zo kleur je in slechts twee dagen bouwstenen, babywiegjes of ander speelgoed op een creatieve manier. Bovendien is het product in droge toestand veilig voor mens, dier en plant en dus ideaal op (kinder)meubelen in binnenruimtes.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details