NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
‘Hou alle opties open om een interieur te verdelen zonder verlies van licht’
De Divina structuur kan via het ‘click & connect’-systeem verschillende glasdiktes aan zonder het glas in de profielen te moeten lijmen.

‘Hou alle opties open om een interieur te verdelen zonder verlies van licht’

De innovatieve aluminiumstructuur biedt nieuwe mogelijkheden

Glazen binnenwanden zijn ‘hot’, maar worden pas echt praktisch als je er alle kanten mee uit kan: horizontaal, verticaal, met welke glasdikte dan ook, met of zonder glazen deur erin geïntegreerd.

Met de Divina-structuur voor glazen binnenwanden van Arlu hou je alle opties open om een interieur te verdelen zonder verlies van licht. Dankzij het basisprofiel en de speciaal ontwikkelde regelblokjes kan de positie van de wand zowel horizontaal als verticaal 10 millimeter aangepast worden. De innovatieve aluminium structuur kan dankzij het ‘click & connect’-systeem verschillende glasdiktes (van 6 tot 10,8 millimeter) aan zonder de glaspanelen in de profielen te moeten lijmen. Dat maakt (de)montage extra gemakkelijk, zonder risico op glasbreuk. Met glaspanelen tot 2,6 meter hoog en 1,5 meter breed creëert dit zowel in residentiële toepassingen als in restaurants en kantoren een industriële maar minimalistische uitstraling. 

Dankzij de onzichtbaar geïntegreerde Tyo-scharnieren wordt het strakke design van de profielen niet onderbroken.

Maar de Divina gaat verder dan bestaande oplossingen op het vlak van glazen binnenwanden: met de mogelijkheid om een kamerhoge deur tot 2.600 millimeter te integreren, voorzien van onzichtbaar geïntegreerde Tyo-scharnieren. Zo wordt het strakke design van de profielen niet onderbroken. Het is absoluut een primeur in de markt van wanden en deuren in steellook. Meer zelfs: ook het Argenta Magnotica Pro magneetslot is onzichtbaar in het profiel verwerkt, het maakt een vergrendelingsmechanisme overbodig en blijft zelfs bij een openstaande deur onzichtbaar. Een voegafdichting tussen de deur en de wand realiseert bovendien een betere akoestische demping en isoleert ook beter in vergelijking met pivoterende deuren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details