NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Hoogwaardige oplossingen voor houtbewerking

Hoogwaardige oplossingen voor houtbewerking

De focus van Rogiers-Vanpoucke ligt al jaren op kwaliteit en duurzaamheid. Hun ervaring en knowhow combineren ze met samenwerkingen met topmerken. Zoals de volgende drie machines die je interieurbouwwerk van een feilloze afwerking en montage voorzien.

SCM Stefani KD

De SCM Stefani KD kantenlijmer biedt veelzijdige oplossingen voor hoogkwalitatieve bewerkingen. Het is de ideale kantenlijmer voor alle bedrijven die veel panelen verwerken in kleine en in grote series. De machine kan zowel massief houten latten tot 12 millimeter dikte verwerken, als kantenband met twee verschillende radiussen afwerken.

Ook de lijmnaad wordt perfect afgewerkt dankzij de Smart Glue Pot (SGP) lijmbak met een perfecte dosering en speciale verdeelwals. Het gebruik van EVA- en PU-lijm is mogelijk door de anti-kleef plasmabehandeling en een snelle, eenvoudige lijmwissel. Je kan de twee lijmsoorten afwisselend gebruiken dankzij twee voorsmelteenheden: de PU BOX L voor PU-lijm en de QMS-P voor EVA-lijm.

De SCM Gabbiani G2 munt uit door de hoge snelheden en precisie van de opdeelzagen.

 

SCM Gabbiani G2

Hoge snelheden, precisie, flexibiliteit en productiviteit. Dat zijn de voornaamste kenmerken van de SCM Gabbiani G2 opdeelzagen. Het verschil tussen de G2 en GT2 is de ingebouwde heftafel in de GT2-versie.

De Gabbiani G2 levert hoogstaande prestaties binnen een geavanceerde industriële context met just-in-time producties. Optioneel voeg je het Hi-Tronic Device toe dat voor de digitale verticale slag, de instelling van de zaagbladen en voor uiterst precieze zaagsneden zorgt. Deze optie is SCM-gepatenteerd.

Met Flexcut 1/D en 1/S levert deze machine 30 procent meer productie op door de verkorting van de cyclustijden en het hoger aantal zaagsneden per zaagbeweging. De zaagwagen waarover de prismageleidingen met kogelomloopschoenen zich verplaatst, zorgt voor een maximale rechtlijnige beweging en een minimale wrijving. Terugloopsnelheden worden zo tot 170 meter per minuut beperkt. De Gabbiani G2 kan ook uitgerust worden voor het verzagen van plastic, acryl en synthetische platen.

Een kantenlijmer die perfecte en hoogkwalitatieve afwerking biedt, dat is de SCM Stefani KD.

 

SCM Morbidelli X400

Deze nieuwste generatie CNC-nesting machines is gericht op zeer flexibele, batch 1 maatwerkproductie. De SCM Morbidelli X400 combineert uitmuntende prestaties en maximale configuratiemogelijkheden met een hoge flexibiliteit en productiviteit.

De extra flexibiliteit wordt gegenereerd door de mogelijkheid om snel te wisselen tussen nesten en werken op cups, zonder de onderplaat te verwijderen. De slangenloze X-POD cups zet je gewoon op de onderplaat voor vijfassige bewerkingen met de JQX (Just Quality Extreme) elektrospindel.

Meer productiviteit krijg je door de opdeelsnelheid. Die gaat bij nesting bewerking naar 50 meter per minuut. Ook het nieuwe type boorgroep levert 60 procent tijdsbesparing op. Een gereedschapswissel duurt minder dan 15 seconden dankzij het FAST gereedschapsmagazijn geïnstalleerd op de mobiele eenheid.

De SCM Morbidelli X400 is een machine van topkwaliteit voor materialen met een maximale dikte van 180 millimeter. De vectoriële snelheid van de X- en Y-as bedraagt 84 meter per minuut voor de ProSpace-uitvoering en 113 meter per minuut voor de ProSpeed-uitvoering.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details