NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Hettich wint drie Red Dot Design Awards 2022

Hettich wint drie Red Dot Design Awards 2022

Verlichting, dempingssysteem en uittrekbaar ladegeleider onderscheiden

Hettich wint drie keer de wereldwijd gerenommeerde designprijs Red Dot Award in de categorie ‘Product Design’. Het feature AvanTech YOU Illumination, het dempingssysteem Push to open Silent voor draaideuren en de ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten werden onderscheiden voor hun uitstekende designkwaliteit.

Hettich maakt met de drie bekroonde producten duidelijk dat innovatief beslag vaak de basis vormt voor ambitieus en functioneel meubeldesign. Schuifladesysteem AvanTech YOU gaat nog een stap verder en is het ultieme platform voor divers design. Naast de vrije keuze op het gebied van kleur, afmetingen en materiaal komt met de zojuist onderscheiden AvanTech YOU Illumination nog de effectverlichting: homogeen led-licht in 4.000 °K in opklikbare designprofielen verlicht de open schuifladen van binnenuit of zorgt voor sfeervolle accenten aan de buitenkant. En ook glazen inlays met gepolijste of geslepen rand worden dankzij AvanTech YOU Illumination optimaal in het licht gezet. De techniek heeft geen extra kabels in de meubels nodig en kan dus ook eenvoudig achteraf worden aangebracht.

De jury was ook overtuigd van het nieuw ontwikkelde

Push to open Silent voor draaideuren van Hettich. Deze oplossing vult een leegte op in het comfort van greeploos design, want er bestond nog geen gedempte zelfintrek voor een mechanisch openingssysteem voor draaideuren. De Push to open-behuizing bevat normaal verkrijgbare batterijen. Die leveren de energie om de stoter na het openen van de greeploze deur weer in zijn uitgangspositie terug te brengen. Het compacte dempingssysteem wordt gewoon in de kast geschroefd en is naar keuze uitgevoerd in wit, grijs of antraciet en daardoor passend bij de betreffende kastkleur.

Het onderscheiden uittrekbare ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten combineert eveneens design en comfort op zeer hoogwaardige wijze. Wijnflessen moeten zonder trillingen worden verplaatst, zodat kwaliteit en smaak niet worden beïnvloed. Met het uittrekbare systeem Quadro Compact kunnen de uittrekplateaus in de wijnkast beschermend en zonder trillingen worden gebruikt. Een hybride kogelelement zorgt voor een uitermate rustige, trillingsarme loop. Optionele features zoals de gedempte zelfintrek vergroten het comfort van de gebruiker. Met zijn donkere oppervlak past de ladegeleider ook optisch perfect bij het chique design van de wijnkoelkast.

Drie producten, drie verschillende toepassingen, één bereikt doel: onderscheiden functioneel en emotioneel meubeldesign.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details