NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Het fundament van een geslaagde dressing
In de ultieme dressing kan een handige uitschuifbare of zwenkbare spiegel uiteraard niet ontbreken.

Het fundament van een geslaagde dressing

De verschillende elementen van The Foundation zijn essentiële bouwstenen voor een tijdloze en toegankelijke dressinginrichting, met strakke lijnen en een modern design. Het assortiment omvat onmisbare elementen, zoals een kledingroede en diverse haken, al dan niet inklapbaar. Verder werd het gamma aangevuld met uittrekbare lades met soft close geleiders. Deze lades hebben een metalen frame als basis en zijn afgewerkt met een houten of een glazen omranding, voor een overzichtelijk en transparant geheel. De houten lades hebben een vilten inleg en een handige onderverdeling.

Een uitschuifbaar schoenrek uit The Foundation-reeks.

Praktische accessoires

Essentiële basiselementen zijn dus ruimschoots beschikbaar binnen The Foundation. Bermabru vult die stevige fundamenten aan met praktische accessoires. Uitschuifbare manden op een eenvoudige rolgeleider, bijvoorbeeld, voor het opbergen van wasgoed. Je vindt er ook uitschuifbare schoenrekken, boekenrekken en dassen- of riemenhouders. En in de ultieme dressing kan een handige uitschuifbare of zwenkbare spiegel uiteraard niet ontbreken. Deze is verkrijgbaar in twee afmetingen en wordt na gebruik snel een eenvoudig opgeborgen in de kast.

Bij Bermabru en Berma Decor zijn er ook in het standaardgamma fijne aanvullingen voor de dressing. Denk maar aan zwarte of antraciet kledingliften, haken, verlichting of schuif- en draaideursystemen. Alles voor de perfecte dressingkast of dressingruimte, helemaal op maat van je individuele klant.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details