Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Het fundament van een geslaagde dressing

a23428d4-f9cb-4019-9c5e-c3118ad446bb kopiëren
In de ultieme dressing kan een handige uitschuifbare of zwenkbare spiegel uiteraard niet ontbreken.

25 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De verschillende elementen van The Foundation zijn essentiële bouwstenen voor een tijdloze en toegankelijke dressinginrichting, met strakke lijnen en een modern design. Het assortiment omvat onmisbare elementen, zoals een kledingroede en diverse haken, al dan niet inklapbaar. Verder werd het gamma aangevuld met uittrekbare lades met soft close geleiders. Deze lades hebben een metalen frame als basis en zijn afgewerkt met een houten of een glazen omranding, voor een overzichtelijk en transparant geheel. De houten lades hebben een vilten inleg en een handige onderverdeling.

Een uitschuifbaar schoenrek uit The Foundation-reeks.

Praktische accessoires

Essentiële basiselementen zijn dus ruimschoots beschikbaar binnen The Foundation. Bermabru vult die stevige fundamenten aan met praktische accessoires. Uitschuifbare manden op een eenvoudige rolgeleider, bijvoorbeeld, voor het opbergen van wasgoed. Je vindt er ook uitschuifbare schoenrekken, boekenrekken en dassen- of riemenhouders. En in de ultieme dressing kan een handige uitschuifbare of zwenkbare spiegel uiteraard niet ontbreken. Deze is verkrijgbaar in twee afmetingen en wordt na gebruik snel een eenvoudig opgeborgen in de kast.

Bij Bermabru en Berma Decor zijn er ook in het standaardgamma fijne aanvullingen voor de dressing. Denk maar aan zwarte of antraciet kledingliften, haken, verlichting of schuif- en draaideursystemen. Alles voor de perfecte dressingkast of dressingruimte, helemaal op maat van je individuele klant.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details