NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Het antracietgrijs verovert de keuken

Het antracietgrijs verovert de keuken

De trend naar donkere kleuren en finesse zet zich nu ook door naar de binnenkant van de keukenkasten. Daarom heeft LMC een doordachte selectie van producten in antracietgrijs gebundeld in een brochure getiteld Pure Line. Dit is een compleet overzicht van uittrekelementen, afvalsystemen en lade-indelingen.

tandem-ii-arena-pure-anthrazit-6-kopieren

Kwaliteitskeukens met net dat tikkeltje meer. Kolomkasten, hoekkasten, onder- en bovenkasten zijn eenvoudig met deze collectie met finesse en design te verrijken. Dit nieuwe design in kastsystemen bevestigt de pure klasse en elegantie van toekomstige keukenontwerpen. Kolomkasten, hoekkasten, onder- en bovenkasten zijn voortaan uitvoerbaar met deze premium oplossingen. Zo brengen de nieuwe inhangbodems Arena Pure van Kesseböhmer in epoxy antracietgrijs met slanke lijnen de keukens naar een nog hoger kwaliteitsniveau. Een afwerking in antracietgrijs, een slank en uniek design; Arena Pure is bij LMC verkrijgbaar op alle kastsystemen waarmee het de actuele trends van donker en strak mee vorm geeft.

poubelleevosituation-kopieren

Afvalemmers

Elegant en modulair; met deze afvalemmers en systemen in antracietgrijs is het mogelijk eigentijdse keukens harmonieus af te stemmen op de strakke en donkere ladezijkanten.

Afvalemmers als hangende of staande systemen voor selectieve sortering, grootvolume, op geleider. Het nieuwe gamma in antracietgrijs heeft voor elke gebruiker een gepaste oplossing voor corpussen van 300 tot 1200 millimeter breed, ongeacht de openingstechniek. Hiermee is het mogelijk om complete sets op geleiders aan te bieden of te personaliseren dankzij een grote keuze aan afvalemmers; perfect in harmonie met de strakke lade en haar actuele donkere tinten. Voor middelgroot tot grote inhoud; de oplossing EVO is met volledig uittrekbare geleider, gedempt, met kader en voorgevormd deksel (handig voor sponsen en vuilzakjes) en bakken met losse deksels. Afval sorteren kan met deze solide producten nu ook in stijl.

Hangkaders

De nieuwe hangkaders op ladegeleider LEGRABOX of de sets voor staande afvalemmers passen perfect bij een gebruiksvriendelijke en praktische afvalsortering.
Met de antracietgrijze emmers en hun bijpassende deksels is het mogelijk een set samen te stellen die voldoet aan de behoefte van de klant.  Ook de volledig uittrekbare afvalsystemen voor corpussen vanaf 300 millimeter zijn nu verkrijgbaar in antracietgrijs. Deze systemen zijn snel gemonteerd en beschikbaar met 1 of 2 emmers in 2830 of 40 liter totaal.

Laden in keukens, dressing of badkamer zijn speciaal gemaakt om alles netjes in te ordenen. Het is nu mogelijk om ze praktisch en stijlvol in te richten met modulaire indelingen. Precies volgens de wensen van de gebruiker. Praktisch, ergonomisch en functioneel ingerichte laden zijn een must in de keuken, zeker voor bestek en keukengerei. LMC presenteert een uitgebreid assortiment met accessoires voor in de laden. Ook deze zijn nu verkrijgbaar in antracietgrijs als aanvulling op de kastsystemen en oplossingen voor afvalsortering in de keuken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details