NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Helemaal klaar voor Prowood

Helemaal klaar voor Prowood

Soudal telt vol ongeduld af naar Prowood, waar contact met bestaande en nieuwe klanten, ideeën uitwisselen en oplossingen aanreiken opnieuw mogelijk is. Specifiek voor deze vakbeurs ligt de focus op parket, hout- en interieurtoepassingen. Keuze te over voor de parketteur, schrijnwerker en houtverwerker. 

Soudal is ondertussen een vertrouwd merk in de parketwereld met een brede range aan hybride, PU- en dispersie lijmen voor houten vloeren. Op Prowood maak je kennis met de nieuwste generatie hybrides die nog performanter en makkelijker verwerkbaar zijn. Uiteraard zijn deze formules solvent- en isocyanaatvrij, behalen ze de hoogste EC1+ certificering en voldoen ze aan de EU norm voor elastische parketlijmen (ISO 17178).

Met twee types 2K PU formules maakt Soudal ook speciale patronen vlot uitvoerbaar.

Speciale patronen en ecologie

Het gebruik van speciale patronen zoals visgraat, mozaïek en Hongaarse punt is helemaal terug. Naast hybride lijmen biedt Soudal hiervoor PU-lijm. “Met twee types 2K PU formules brengen we deze veeleisende toepassing tot een goed einde”, klinkt het bij Soudal. “Bovendien dragen we bij aan een circulaire economie met de ontwikkeling van nieuwe gerecycleerde of recycleerbare verpakkingsoplossingen, zoals de ecologische doosverpakking van de hybride parketlijmen.”

Op Prowood maak je kennis met de nieuwste generatie hybrides die nog performanter en makkelijker verwerkbaar zijn.

Wie eerder op zoek is naar een alternatief voor een houten vloer die minder vochtgevoelig en meer slijtvast is met een breed gamma aan motieven, kleuren en prints, heeft keuze uit hoogwaardige LVT-vloeren. Een LVT-vloer heeft als extra meerwaarde dat het een geluiddempend effect heeft. Samen met de geringe dikte maakt dit van LVT een ideale oplossing bij renovaties, waarbij het kan geplaatst worden bovenop bijvoorbeeld een bestaande tegelvloer. Met alleskunner LVT PREMIUM FLOOR & WALL heeft Soudal ook hiervoor alles in het gamma. En binnenkort worden er nog twee nieuwe formules gelanceerd. Stay tuned! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details