NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Hardwax-Olie: optimale bescherming voor houten vloeren

Hardwax-Olie: optimale bescherming voor houten vloeren

Met de introductie van een nieuw product heeft Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG een revolutie teweeggebracht in de oppervlakteafwerking van houten vloeren: Hardwax-Olie Original 3032 zijde-mat. Deze houtafwerking op basis van natuurlijke oliën en wassen biedt een duurzame bescherming voor houten vloeren en meubels.

De voordelen van deze natuurlijke houtafwerking: de olie dringt het hout binnen en beschermt het van binnenuit. De wassen vormen een stabiele, elastische en slijtvaste beschermlaag in de bovenste poriën van het houtoppervlak. Het hout kan vocht opnemen en afgeven, en de afwerking zal niet barsten, bladderen of schilferen. Een echt hoogtepunt: plaatselijke reparaties zijn ook mogelijk.

Ook voor houten speelgoed
Een oppervlakteafwerking met Osmo Hardwax-Olie Original voldoet aan de eisen van moderne vloeren. Het micro poreuze en ademende oppervlak is zeer geschikt voor het beschermen van houten vloeren, zoals massief houten plankenvloeren of parket. Na twee lagen is het houtoppervlak slijtvast, water- en vuilafstotend. Wanneer de afwerking is uitgehard, is het bestand tegen speeksel en transpiratie, zodat het geschikt is voor kinderspeelgoed.

Uitgebreid gamma Hardwax-Olie
Om te blijven voldoen aan de wensen van de klant, heeft Osmo de ontwikkeling van Hardwax-Olie verder ontwikkeld. Als resultaat werden Hardwax-Olie Rapid en Hardwax-Olie Express voor snel droging gemaakt, evenals Hardwax-Olie Farbig voor subtiele kleuring van houten vloeren. Daarnaast zijn verschillende glansopties voor Hardwax-Olie Original toegevoegd: Mat, Semi-Mat en Glanzend. Bovendien werden het Hardwax-Olie Effect voor een zilveren of gouden glans en Hardwax-Olie Effect 3041 Natural voor een onbehandelde houtlook geïntroduceerd. Doorheen al deze ontwikkelingen is de basis altijd hetzelfde gebleven: natuurlijke oliën en was die hout beschermen en laten ademen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details