NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Häfele Matrix Box | Eén ladesysteemfamilie voor uiteenlopende toepassingen en eisen

Häfele Matrix Box | Eén ladesysteemfamilie voor uiteenlopende toepassingen en eisen

Matrix Box is het huismerk van Häfele voor een ladensysteemassortiment dat bestaat uit drie productlijnen – Matrix Box P, Matrix Box Slim A en Matrix Box S. Ondersteund door een jarenlange knowhow van ladesystemen, biedt Häfele met Matrix dé productoplossing voor elke behoefte, elke toepassing en elke eis.

Met de S-reeks biedt Häfele betrouwbare ladesystemen met goede basiseigenschappen en een extreem goede prijs-kwaliteitsverhoudingen. Ze zijn beschikbaar in drie kleuren, hoogtes 84 en 120 millimeter en lengtes vanaf 270 tot en met 550 millimeter. Ze hebben een draagvermogen van 35 kilogram en zijn eenvoudig af te stellen.

Keuzes en comfortfuncties

Met de Slim A-reeks biedt Häfele designgerichte ladesystemen met rechte binnenkanten en slanke zijkanten om maximaal plaats te bieden aan de inhoud. Deze zijn eveneens beschikbaar in drie kleuren, in hoogtes 89, 128 en 175 millimeter en lengtes vanaf 270 tot en met 550 millimeter. Ze hebben een draagvermogen van 30 kilogram. De volledig uittrekbare geleiders zijn ofwel met ingebouwde demping en zelfsluitmechanisme ofwel met push to open (PTO), voor meubels en interieurs met greeploze fronten.
Opvallend voordeel is hier dat de onderzijde van het bodempaneel niet meer moet gefreesd worden om de geleider te monteren in tegenstelling tot andere merken. Met deze reeks van Häfele bespaar je dus heel wat tijd en eventueel mislukte projecten.

De betrouwbare ladesystemen hebben goede basiseigenschappen aan een goede prijs-kwaliteit.

 

Paradepaardje

Tenslotte is er Matrix Box P, het paradepaardje voor een goede prijs. Deze reeks is kwaliteit- en comfortgericht en bevat het label “Made in Germany”. Ze is beschikbaar in vier kleuren: wit, zilver, antraciet en brons metallic. De draagvermogens gaan van 35 tot 75 kilogram en hoogtes van 60, 92 en 115 millimeter. Mogelijke lengtes gaan van 270 tot 650 millimeter.

De Matrix Box P is het paradepaardje van de reeks.

 

Voordelen van de P-Reeks zijn: de optie Push-to-Open met Soft Close, de extreem eenvoudige afstelling van bovenaf, de ruime keuze aan design zijwanden, opbouw met 16 millimeter bodempanelen, het groot aantal toebehoren en de mogelijkheid tot grootvolumeverwerking en branding zoals een klantenlogo. Matrix P is overal inzetbaar: van slaap-, woon en badkamer tot verwerking in projecten van winkels, etalages, kantoren.  

De P-reeks beschikt over een ruime keuze aan designwanden, zoals hier de glazen voorzijde.

 


Voordelen geldend voor de hele familie:

• Concurrentieel binnen elke lijn: prijs, courante ladehoogtes en draagvermogen.

• Comfortfuncties op elk van de drie lijnen.

• Zeer eenvoudige verwerking met vaste zaagbreedte en montage.

• Kleur en afwerkingskeuze binnen elk van de drie lijnen.

• Te bestellen  per complete ladeset. Alles wat nodig is om de lade te bouwen, zit in het geleverde pakket. Uniek op de huidige markt: geen eigen stock nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details