NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Grote tegel, groots effect

Grote tegel, groots effect

“Tegels opnieuw uitgedacht”: onder dit motto presenteert Parador zijn nieuwe laminaat- en Modular ONE-planken in het moderne grote tegelformaat. De productlancering omvat in totaal 19 vloeren in twaalf verschillende, eigentijdse decors. De vloeren zijn verkrijgbaar vanaf 1 november.

De groot formaat laminaat- en Modular ONE-planken van de Parador tegelcollectie 2019 zijn stil en warm voor de voeten, robuust en gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarmingssystemen en met een authentieke uitstraling. Ze bieden heel wat voordelen ten opzichte van traditionele stenen of keramische tegels. 

Modern beton, elegant graniet, puristisch ruwstaal en antiek hout in het populaire shabby chic: volledig in lijn met de huidige designtrends op het gebied van vloeren. Een bijzonder hoogtepunt van de collectie zijn de vloeren met ragfijne ingewerkte ornamenten, die doen denken aan antieke tapijten. De tegels in groot formaat met afgeschuinde langs- en kopse kanten zorgen voor een legpatroon met de charme van een echte tegelvloer.

Trendbewust en onderhoudsvriendelijk

Dankzij de hoogste perfectie in druk en productie zijn vloeren gecreëerd die hun originelen op een trendbewuste manier interpreteren en overtuigen met de vele voordelen van een technisch volwassen premium product. Dankzij het beproefde klikmechanisme zijn de planken gemakkelijk te leggen en is de ruimte meteen klaar voor gebruik. De lage bouwhoogte en de zwevende plaatsing maken de grote tegels tot een ideale renovatieoplossing.   

De nieuwe grote laminaattegels van Parador overtuigen door hun veelzijdigheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik: ze zijn eenvoudig te stofzuigen en af te vegen. Dankzij de Aqua-Proof-kernplaat zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes. Bovendien is laminaat van Parador robuust en bestand tegen krassen, stoten en schuren.  

Nieuwe collectie Modular ONE

Zoals reeds het geval is met de innovatieve elastische vloerbedekking Modular ONE, fascineert ook de nieuwe tegelcollectie door haar authentieke look-and-feel. Bovendien is Modular ONE niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dankzij zijn geschiktheid voor gebruik in vochtige ruimtes en hoge maatvastheid kan het bovendien in elke ruimte worden gebruikt. Ook in badkamers en serres. 

De geïntegreerde akoestische tegenlaag en het elastische oppervlak zorgen ervoor dat de vloer bovendien bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, ‘made in Germany’ en voldoet aan de hoogste eisen voor gezond leven. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details