NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Grote stofzuigkracht op batterij
De accu-stofzuigers in Systainer-formaat zijn altijd bij de hand, zonder kabel.

Grote stofzuigkracht op batterij

Festool breidt zijn 18 volt-assortiment uit met nieuwe accu-stofzuigers. De CTC MINI en de CTC MIDI in stofklasse L en M zijn optimaal voor kleine werkzaamheden.  Met deze stofzuigers gaat Festool vanaf het najaar 2022 voor gezond en stofvrij werken. Zowel bij het zagen, schuren of boren. Met een nog mobieler en onafhankelijker systeem. 

De accu-stofzuigers in Systainer-formaat zijn altijd bij de hand, zonder kabel. De nieuwe CTC SYS biedt maximale mobiliteit en onafhankelijkheid bij een minimaal gewicht. Perfect voor transport en het op de schouder dragen. “Daardoor zijn onze nieuwe accu-stofzuigers de passende partners voor al je service- en kleine werkzaamheden tussendoor”, klinkt het bij Festool. “Bovendien past alles in het systeem, zoals je ook terecht verwacht: stofzuiger, gladde stofzuigslang, accumachine, Systainer-verbinding T-LOC, … Door de innovatieve Bluetooth autostartfunctie of de praktische afstandsbediening op de stofzuigslang is er een perfect samenspel tussen accumachine en stofzuiger. Met beide schakelt de stofzuiger zich automatisch in bij het starten van het accu-apparaat.”

Zowel de CTC Mini als de CTC Midi stofzuigers schitteren met zeer hoge stofzuigkracht via de 36 volt-turbine met 2×18 volt-accu’s.

Zowel de CTC Mini als de CTC Midi stofzuigers schitteren met zeer hoge stofzuigkracht via de 36 volt-turbine met 2×18 volt-accu’s. Daarmee doen zij nauwelijks onder voor de kabelvarianten. Beide compacte accu-stofzuigers zijn perfect geschikt voor mobiele zaag-, schuur- en boortoepassingen. Festool heeft de beide compacte accu-stofzuigers met een handmatige reiniging uitgerust. Zo kan de stofzuigcapaciteit bij dichtgeslibde filter of filterzak snel en eenvoudig hersteld worden. Dit verhoogt de maximaal bereikbare
vulgraad aanzienlijk. Afhankelijk van de toepassing kan de stofzuigcapaciteit in drie standen worden geregeld. Bij de passende stand wordt de acculooptijd zo verlengd. Beide stofzuigers zijn uitgerust met de unieke gladde, elastische stofzuigslang van Festool: deze is extreem robuust, uiterst flexibel te bedienen en glijdt soepel over elke rand. 

Afkortzaagsneden met accupower voor een hele dag

In combinatie met vier accu’s en met het nieuwe sneloplaadapparaat TCL 6 DUO werk je zonder onderbreking. In de nieuwe energiesets is alles handig verpakt en snel opgeladen. Zij zijn de ideale aanvulling op de accu-stofzuigers en op de eveneens nieuwe en vanaf oktober verkrijgbare accu-afkort-trekzaag KSC 60. De energiesets zijn er voor elke toepassing en zijn vanzelfsprekend compatibel met het volledig Festool 18V-assortiment. 

Alles past in het systeem: stofzuiger, gladde stofzuigslang, accumachine, Systainer-verbinding T-LOC, …

De KAPEX KSC 60 is oersterk en met een verstekhoek aan beide zijden tot 46 graden rechts en 47 graden links uiterst flexibel in gebruik. Door de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom is een precieze en wrijvingsloze zaagbladgeleiding mogelijk. “Op die manier lukt elke zaagsnede perfect, zonder wiebelen of schokken”, vertelt Boris Seyfried, productmanager op het gebied van zagen bij Festool. “Het led schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal en biedt zo een optimaal zicht op de afgetekende lijn.” Voor het draagbaar gebruik en kleinere zaagklussen, levert Festool een stofopvangzak en een praktische zwaaihaak. De KSC 60 is qua prestaties even sterk als zijn broer, de KS 60 met stroomkabel. “In de KSC 60 wordt de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC-motoren toegepast. Deze onderscheidt zich door een compacte constructie, gering gewicht en hoge efficiëntie. In combinatie met de hoogwaardige zaagbladen voor houtmaterialen, laminaat of aluminium is precisie geen toeval.” De KSC 60 gebruik je met één of twee accu’s en biedt power voor een hele werkdag. Met zijn compacte constructie bewijst de nieuwe KSC 60 op de bouwplaats een grenzeloze mobiliteit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details