NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Groeien, optimaliseren en innoveren door persoonlijke aanpak

Groeien, optimaliseren en innoveren door persoonlijke aanpak

Sinds jaar en dag is toeleverancier Robaco een betrokken partner voor haar klanten. Het familiebedrijf uit Waregem werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces van houtverwerkers. Met een uitgebreide technische kennis, ervaring en kwaliteitsvolle producten zijn ze een betrouwbare partner op het gebied van kantenbanden. Mede door de jarenlange samenwerking met Surteco.

“Het doel van Robaco is de klant vooruit helpen en zijn productieproces optimaliseren”, zegt bestuurder Bruno Vermote. “Dat doen we door geschikte kwaliteitsproducten aan te bieden samen met een correcte technische ondersteuning en expertise. We willen een hechte en duurzame relatie uitbouwen met onze klanten. Niet enkel als leverancier, ook als adviseur. Samen bekijken we het machinepark van de klant. Daarna zetten we onze expertise in om dit te optimaliseren. Zo dragen we ons steentje bij aan hun succes.” Robaco gaat voluit voor een persoonlijke aanpak. Dat doen ze door zelf op zoek te gaan naar de kantenband die perfect bij een bepaalde plaat past. “Zo hoeft dat klant dat niet te doen en moet hij achteraf geen rollen ruilen. Dat bespaart hem tijd, geld en frustratie.”

50975105-kopieren

De kantenbanden van Surteco sluiten perfect aan qua kleur.

 

Mee met de innovatie

Door de jarenlange samenwerking met Surteco blinkt Robaco uit op het gebied van kantenbanden. Ze bouwden een grondige kennis op en zoeken actief mee naar innovatieve producten zoals nulvoegkanten. “Een kantenband moet niet alleen perfect aansluiten bij de kleur of het decor van de plaat, ook de nulvoeg is steeds meer een must”, zegt Bruno Vermote. Robaco werkt met Fusion Edge nulvoegkanten. Deze beschikken over een flinterdunne functielaag waardoor de afwerking perfect kan gebeuren zonder smeltlijm op alle nulvoegkantenlijmers zoals NIR, Hot Air, Laser, enzovoort. Fusion Edge beschikt ook over een uitstekende uv-, warmte- en vochtbestendigheid.

Robaco gaat ook mee met de digitale evolutie en zet in op de Digital Edge, een digitaal gedrukte kantenband. “Je drukt dan analoog een motief op de kantenband. Dat motief komt elke vijftig centimeter terug omdat de wals van de machine een omtrek van 500 millimeter heeft”, licht Bruno Vermote toe. “Digital Edge zal in de toekomst aan belang en aan populariteit winnen want het biedt heel wat mogelijkheden. Denk maar aan het inscannen van het decor van de plaat om dat vervolgens digitaal op de kantenband te drukken. Of aan het drukken van logo’s op de kantenband voor speciale gelegenheden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details