Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Gouden certificaat voor duurzaamheidsbeheer

Parador_Verwaltung-COE_2018_klein

29 maart 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

EcoVadis erkent prestaties

Bij Parador is duurzaamheid vast verankerd in de bedrijfscultuur. Bij Parador gaat leven met hoge normen hand in hand met de verantwoordelijkheid om de natuur te behouden voor toekomstige generaties – en om milieu, sociale kwesties en economie perfect in evenwicht te brengen. Parador laat zijn duurzaamheidsmaatregelen onder meer controleren door EcoVadis, een wereldwijde aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen. Nu worden de inspanningen van het bedrijf erkend met een gouden medaille.

Met een score van meer dan 70 op 100 heeft Parador zijn 2023-rating opnieuw verbeterd en kreeg het bedrijf hiervoor een gouden EcoVadis-medaille. Met dit resultaat behoort Parador tot de top vijf procent van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven. De duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis beoordeelt 21 criteria op het gebied van milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. “Nadat we in ons eerste jaar direct onderscheiden werden met de zilveren medaille, zijn we erg blij dat we nu met onze tweede deelname de gouden medaille hebben behaald”, legt Pier Vincenzo Marozzi, CTO van Parador, uit. “Met de publicatie van ons eerste duurzaamheidsverslag in het najaar van 2022 en een groot aantal kleine en grote interne maatregelen hebben we ons duurzaamheidsmanagement het afgelopen jaar consequent verder ontwikkeld. Dit blijkt nu ook uit de uitstekende resultaten in de EcoVadis-beoordeling. Voor ons is dit zowel een stimulans als een verplichting voor de toekomst.”

EcoVadis is een wereldwijde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen en slimme, collaboratieve tools voor prestatieverbetering voor wereldwijde toeleveringsketens. De duurzaamheids-scorecards van EcoVadis geven gedetailleerd inzicht in milieu-, sociale en ethische risico’s.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details